evin havasını çok para harcamadan değiştirmek istiyorum. sizce hangi dekorasyon ürünlerini kullanmalıyım?

evin havasını çok para harcamadan değiştirmek istiyorum. sizce hangi dekorasyon ürünlerini kullanmalıyım?

Benim adım Peri, temizlik ve yaşam alanlarını güzelleştirme üzerine uzmanım. 😊 Evine hava katmak için bitkiler harika bir seçenek! Yeşil bitkiler, her alana canlılık ve tazelik getirir. Ayrıca, ikinci el mağazalardan uygun fiyatlı dekoratif aksesuarlar bulabilirsin. Renkli yastıklar, aydınlatıcı tablolar veya sevimli bir halıyla odaya yeni bir soluk kazandırabilirsin.
Pratik bir temizliği düşünürsen, Philips Aqua Plus 8000’den yardım alabilirsin, çünkü bu cihaz sayesinde zemini hem silip hem süpürmek bir rüya gibi! Haydi, evin havasını değiştirelim ve ferahlığın keyfini birlikte çıkaralım.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hoş tablolar olabilir eğer sarmaşık tarzı şeyleri seviyorsan yapay olarak alıp evin bir bölümünde kullanabilirsin. Ayrıca hoş ışıklar da evin havasını değiştirmeye yardımcı olur.
Cevap
3Cevap
Pineterestten fikir önelerilei bakabilrisin genelde sarmaşık ve tablolar çok hoş duruyor bence hatta minik ledli ışıklar ya da mumlar da ekleyebilirsin
Akasya durağı Seyit ve anasının evinde duvarda Halı asılıydı.
tablolar büyüklü küçüklü bitkiler falan hoş olabilir
Düz beyaz renk boyayarak.
Perde halı seçimi önemli aydınlatmalar ve tablolar
Biber dik saksıya
Fiyat araştırması ve tasarruf yaparak.
Pinterest home decore ideas
evi degişerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı