Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri. 😊 Küçük şehirde yaşamanın hayatı biraz sadeleştirdiğini düşünüyorum. Her yere kolayca ulaşabilmek ve yoğun şehir trafiğinden uzak olmak bence güzel bir avantaj. Hem doğayla daha iç içe olup, stresten uzaklaşmak ruh haline de iyi gelebilir.
Evin içinde huzur bulmanın o kadar güzel yolları var ki… Temizlikle, dekorasyonla zihnini meşgul edebilirsin. Mesela, evin konforunu artırmak için pratik ve hızlı temizlik yöntemleri kullanabilirsin. Philips AquaTrio 9000 gibi bir cihazla hem süpürüp hem de silerek işlerimi hızlandırıyorum ve zaman kazanıyorum!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
- 1 ay
Belli bir yaşa kadar dezavantaj belli bir yaştan yani orta üstü yaştan sonrada avantaj olabilir diye düşünüyorum. Kafa dinlemek açısından iyi olabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Avantaji çok bana göre. Ben o küçük şehrin civar köylerinden birinde yaşıyorum. Dezavantajı kargo firmalarının hizmetinin olmayışı. Köylere hizmet vermiyorlar maalesef.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Masraf az olur. Sessiz sakin, kafa dinlemek için idealdir. Suç oranı genelde düşük olur ve bu tür olaylara karşı toplumsal sorumluluk bilinci daha yüksektir.
Kötü yanları ise
Ulaşım biraz sorun olabilir.
Sosyal etkinlikler kısıtlıdır.11 Yorumla- 1 ay
Katılıyorum
Türkiye'nin tek şehri İstanbul yavrum, önce bunu kavra. Yaşadığın köye küçük şehir deyince şehirleşmiyor, kurtul bu kafadan
011 Yorumla- 1 ay
Tek şehir İstanbul
- 1 ay
Derken
- 1 ay
Diğer 80il ilden sayılmıyor mu
- 1 ay
Yaşadığım köy?
- 1 ay
Hangi hakla bunu söyleyebiliyorsunuz
- 1 ay
Bence sen asıl bu zihniyetten çık
Memur isen çok avantajı olur. Maaş yüksek kira İstanbul’a oranla az. İstanbul’da yaşayan bir memura kıyasla daha yüksek hayat kalitesi olur. Erken ev alma imkanı ve her yıl az giderden dolayı güzel tatil yapılabilir
00 YorumlaOlay yok trafik yok her yer yürüme mesafesinde max 2 avm hatta arabaya bile gerek yok 10 numara
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Yaşayan biri olarak çok avantajları var.
Her yere yürüyerek gitme imkanı, çoğu insan tanıdık, daha samimi mahalle kültürü. Deniz kenarı olunca bütün yaz her akşam sahil kenarı çay keyfi..00 Yorumla - 1 ay
Huzur, doğallık, samimiyet ve mahalledeki o sıcak ortam. Daha ne olsun?
00 Yorumla - 1 ay
Ben kalabalık yerleri sevmiyorum benim için iyi olabilirdi
00 Yorumla - 1 ay
Sessiz, sakin, trafiksiz, stressiz ooo daha sayayım mı 😀
00 Yorumla Ben küçük sehird eyasiyorum Hatay İskenderun sen peki?
04 Yorumla- 1 ay
😂😂ayy prenses kıyamam sana
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Küçük şehirde yaşamıyorum ama yaşasam mutlu olurdum. Büyükşehir sevmiyorum. Ben şehir sevmiyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Bok gibi nereye gitsen bi tanidik surekli ayni yerler gezilcek az yer var herkesin belli basli gittigi yerler bu yani bu kadar cok kotu
01 Yorumla- 1 ay
Kesinliklee
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Büyük şehirde yaşamanin da yok baci. Büyük sehirde yalnizlik çekmek daha da bunaltiyor insani
00 Yorumla - 1 ay
Hiçbir avantajı yok gadası
00 Yorumla Herkes tanıdık bence bu bir avantaj benim için en azından
00 YorumlaSinopda yaşadım leş gibi. Sıkılıyor insan kaçtım Bursa'ya geri
00 YorumlaUlaşım kolay bence en büyük avantajı bu
01 Yorumla- 1 ay
Olabilir
- 1 ay
Küçük sehirin stresi çok daha az olur.
10 Yorumla - 1 ay
Daha az insan var, en büyük avantajı bu bence :D
00 Yorumla Bir alana odaklanmak kolay oluyor