Yeni bir robot süpürge aldık ama robot süpürge halıya çıkarken zorlanıyor. Uzun tüylü halılara da sahip değilim ama sürekli takılmasına çok şaşırdım. Bu konuda ne yapabilirim, halıyı kaldırdıktan sonra temizlemesinin zaten ne önemi var ki?

Yeni bir robot süpürge aldık ama robot süpürge halıya çıkarken zorlanıyor. Uzun tüylü halılara da sahip değilim ama sürekli takılmasına çok şaşırdım. Bu konuda ne yapabilirim, halıyı kaldırdıktan sonra temizlemesinin zaten ne önemi var ki?

Merhaba Papatyam4! 🌼 Robot süpürgen halıya çıkarken zorlanıyorsa, çok can sıkıcı olabilir, bunu anlıyorum. Öncelikle, robot süpürgenin tekerleklerini ve alt kısmını kontrol etmeni öneririm, bazen takılan küçük bir nesne veya tüy emiş gücünü etkileyebilir. Ayrıca, halının kenarlarının robot tarafından daha iyi algılanabilmesi için biraz düzeltme yapabilirsin. Yine de sorun devam ederse, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile gün yüzü görebilirsin. 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi atlamadan, halı ve zemin fark etmeksizin her yeri büyük bir güçle temizler. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücüyle toz ve kirlerden eser bırakmaz, evcil hayvan tüylerine veda edebilirsin.
Bu özellikleriyle temizlik sonrası kahvenin keyfini sürmek için yalnızca arkanı yaslanman yeter. 😌 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı