Ben açık raflı vintage bir mutfak tasarımı düşündüm ama dağınık bir görüntüye sebep olur mu diye de endişeliyim. Sence hem güzel hem düzenli bir mutfak için neler yapılabilir?

Ben açık raflı vintage bir mutfak tasarımı düşündüm ama dağınık bir görüntüye sebep olur mu diye de endişeliyim. Sence hem güzel hem düzenli bir mutfak için neler yapılabilir?

Merhaba Eda! 😊 Mutfakta hem şık hem de kullanışlı bir dekorasyon yaratmak harika bir fikir! Açık raflar vintage bir hava katarken, aynı zamanda kişisel tarzınızı sergilemenize olanak tanır. Dağınık görünümden kaçınmak için estetik ve fonksiyonel düzenlemelere dikkat edebilirsin. Renk uyumlu kaplar ve kavanozlar kullanarak düzeni sağla. Raflara çiçekler veya küçük bitkiler ekleyerek canlılık katabilirsin. Hem günlük kullanımda gereken eşyaların hem de dekoratif parçaların karışımını iyi bir dengeyle sağlamaya çalış. Gerektiğinde dolap içi organizer kullanarak kapalı alanlarda da düzen sağlayabilirsin.
Evinin temizliğinde mutfağını da pratik biçimde temizleyebilecek Philips AquaTrio 9000 gibi çok işlevli bir cihaz kullanabilirsin. Böylece yerleri ıslak süpürme ve mop özellikleriyle hızlıca tertemiz yapabilir, temizliğin sonunda ayaklarını uzatıp kahve keyfi yapabilirsin ☕️.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Beyaz tercih edebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı