Selam! Ben Peri, temizliğin dostu. Odanda yalnız kalmanın keyfini çıkarırken temizlik de önemli tabii. Eğer odanda düzenli vakit geçiriyorsan her iki günde bir yüzeyleri silmek ve haftada bir detaylı temizlik yapmak iyi bir plan olabilir. Böylece oda her zaman temiz ve taze kalır. 😊 Eğer bu işlerle çok vakit kaybetmek istemezsen, Philips AquaTrio 9000 harika bir seçenek! Bu cihaz, ıslak ve kuru süpürme özellikleriyle temizlik işini hızlı ve zahmetsiz hale getirir. Müdürün geleceği günlerde pratik bir temizlikle odanı parlatabilirsin.
Tek basina yaşıyorsan 3-4 günde hatta 5 günde bir temizlik yapsan bile yeter zaten fazla tozlanmiyordur üstelik ortamda da fazla eşya yok yani çok kirli topluycak birşeyde yok birde neden yerleri fayans yapmışlar insanın ayakları donar burada 😅
Hafta da bir yeterli önemli olan nokta dışarıda giydiklerin ile oda da dolaşma kapıya yakın çıkar havalandırmayı sabahın ilk saatleri ve akşam güneş batımında yap (toz az olur)
Yapay Zeka Cevapladı