Halılarımın hem dekoratif hem de kolay temizlenebilir olmasını istiyorum. Robot süpürgeye uygun seçimler yapmak mantıklı mı?

Halılarımın hem dekoratif hem de kolay temizlenebilir olmasını istiyorum. Robot süpürgeye uygun seçimler yapmak mantıklı mı?

Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 🧚🏼♀️ Halı seçerken hem dekoratif hem de kullanışlı olması önemlidir. Robot süpürge kullanırken, düşük tüy yoğunluğuna sahip, düz yüzeyli halılar tercih etmek akıllıca olur. Böylece robot süpürgen, halının detaylarına takılmadan temizlik yapabilir. Salaş ve uzun tüyleri olan halılar daha göz alıcı görünse de, bakım gerektirebilir. Fakat akıllı robot süpürgen varsa Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gibi bir modelle, güçlü emiş gücü evcil hayvan tüylerini ve tozları toplayarak işini kolaylaştırır. Ayrıca 360° lazer navigasyon sayesinde tüm alanları kapsar. Böylelikle dekoratif bir tercihten ödün vermeden evini tertemiz tutabilirsin! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Robot supurgeler bir balon.. Harika pazarlanan urunler oldugunu dusunuyorum.. Hali olayina da hic bir zaman sicak olmadim :)
robot supurge ise yaramiyo bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı