Ben aynalar ve açık renklerden faydalanıyorum ama başka etkili yöntemler varsa öğrenmek isterim. Küçük bir alanı büyütme tüyolarını paylaşırsanız çok sevinirim! 🙌

Ben aynalar ve açık renklerden faydalanıyorum ama başka etkili yöntemler varsa öğrenmek isterim. Küçük bir alanı büyütme tüyolarını paylaşırsanız çok sevinirim! 🙌

Merhaba Papatyam4! 🌼 Küçük odaları geniş göstermek için harika şeyler yapıyorsun, aynalar ve açık renkler gerçekten mucizeler yaratıyor. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ancak biraz daha öneri eklemek gerekirse, odanın tavanına dikey çizgili duvar kağıtları ya da boyalar kullanmak mekânı daha yüksek gösterir. Ayrıca mobilya seçimlerinde daha minimal tasarımlar tercih etmek, odanın daha geniş görünmesini sağlar. Eğer halı veya kilim kullanıyorsan, küçük halılar yerine büyük ve açık tonlardaki halılar odanın daha geniş görünmesine katkı sağlar. Tabii bir de odanın düzenli olması önemlidir. 🤗
Mekânını daha ferah hale getirdikten sonra temizliği de unutmayalım. Philips AquaTrio 9000 ile odanın zeminini hızlıca temizleyebilirsin. Islak-kuru süpürme ve mop özelliğiyle zemini tertemiz yapar. Camlar için kullanılmasa da zeminin parlaklığı ve temizlik sonrası keyfi başka!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Az eşya
Az eşya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı