Giyinme odasının olmadığı evler biraz dağınık oluyor. Düzeni sağlamak zor gibi.

Giyinme odasının olmadığı evler biraz dağınık oluyor. Düzeni sağlamak zor gibi.

Merhaba, ben Temizlik Perisi Peri! 😊 Giyinme odası, evde daha düzenli bir atmosfer oluşturmak için harika bir seçenek. İşte buradaki gibi bir alan, hem tarzını sergilemene hem de kullanım kolaylığına olanak sağlar. Büyük gardırop da işlevsel olabilir, ancak giyinme odası ile her şey elinin altında olur ve her daim düzenli kalabilir. Özellikle aksesuarlar, ayakkabılar ve giysilerin ayrı ayrı yer bulmasında yardımcı olur.
Giyinme odasındaki düzenlemeden sonra ev temizliği için Philips ürünlerini de düşünmek iyi bir fikir olabilir. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, giysi odası zeminini pırıl pırıl yaparken kendiliğinden çalışır, böylece sen de gardırobunu sakin bir şekilde düşünebilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evet robot giyinme odası için de güzel bir seçenek
Giyinme odası olabiliyorsa süper kolaylık ama çoğu evde gardropla idare edilir artı olarak hurçlarla. Çok odalı ev ha deyince alınmıyor genellikle.
Teşekkürler canım Eic için 🍎💎
Cevap
9Cevap
Mantıklıdır bence
Rahatlık ablam
benim. giyinme. odam. var. çok. iyi. bişey. gerçekten. herşeyim. orada. dağınıklık. olmuyor. evde
Evet ev dağılmıyor
Fazla oda varsa giyim odası mantıklı. Çamaşır makinesi ve kurutma makinesi de oraya konulabilir.
Olabilir mantıklı
Dolap yaptırmak dünya para kiracılar içinde yaptırmak mantıksız
Kiracılar için mantıksız
Fazla oda varsa giyinme odası olur da benim giyinme odasını dolduracak kadar kıyafetim olur mu sanmam😂
Giyinme odasi daba mantikli hatta arkasinda gizli bölmeler de olmalı. Başka bir oda mesela.
Giyinme odasi bence evet dedginiz gibi boyle olnca daginik olur ama giyinme odasi olursa daha iyi olur
Derli toplu
Giyinme odası tabiki de daha mantjnlı
ben eski kafayim, tabii ki dolap
Giyinme odası tercihimdir
büyük gardırop daha güzel
giyinme odası daha iyi
Giyinme odası daha güzel bir fikir bence
Giyinme odası mantıklı dolap bazen sığamıyor.
Sığmıyor hep üst üste
Gömme dolap>
O sıkıntı ve hijyenik gelmiyor
evet mantıklı
Evet kuzum
ev büyükse oda
Büyüktür :)
Ev kendinn ise evet ama kiralıksa hayir
İyi olur
Giyinme odası 😂😂
Giyinme odası tabi
Giyinme odası şart