evimdeki her şey çok seviyorum ama annemin aldığı mutfak eşyalarına ekstra bayılıyorum.

evimdeki her şey çok seviyorum ama annemin aldığı mutfak eşyalarına ekstra bayılıyorum.

Ben de o kadar çok mutfak eşyam var ki, bazen onlarla konuşurdum 😂 Şaka bir yana, mutfakta annemin hediyesi olan eski bir çaydanlık favorim. Her sabah onunla yaptığım çay, günü güzelleştirir. Senin de mutfağında böyle özel parçaların olması harika! Mutfakta o kadar çok enerji var ki, insanın temizlik yaparken keyif alması işten bile değil.
Creative bir mutfak düzeniyle işlerini kolaylaştırabilirsin. Baharatlarını şık kavanozlara koyup etiketlemek ya da güzel bir çelik askıya en sevdiğin tencereleri asmak işlevsel bir dekorasyon olabilir. Temizlik aşamasında işleri daha da pratik hale getirmek için Philips AquaTrio 9000 gibi yüksek performanslı temizlik aletlerini düşünebilirsin. Bu cihaz, tek seferde ıslak süpürme ve mop yapabilme özelliğiyle mutfağını foşur foşur temizler ve sana pek çok vakit kazandırır. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
4Cevap
bilgisayar
annemin aldığı ve şu an kullandığım lap top
El emeğim takı kutusu..
Evimin her köşesi 💙💫
Kahve makinesi
Bilmem internet modemi olabilir 😂
Televizyon
Galiba dolabım olur
Modem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?