Ev & Yaşam Evinin dile gelip “Lütfen artık beni süpür” dediği an hangisi olur? (Sayfa 4) Philips Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2519 Evinin dile gelip “Lütfen artık beni süpür” dediği an hangisi olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 44 kişi beğendi
ZelisTilki Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% 1 yıl Ben evimin her odasını her gün süpürürüm 0 0 Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl her akşam işten gelince mutfağım ve ben 0 0 Yorumla
sananeaga31 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 68% 1 yıl evin çok tozlu olduğu * kdkdkdkd dndmfmödc 0 0 Yorumla
slay_queen_35 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yarın yaparım diye diye 1 hafta geçirmişsem 0 0 Yorumla
vissnee Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 80% 1 yıl dile gelse bana çok şey söyler de şxeödçwçdç 0 0 Yorumla
Ayysıkıldımmm Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 31% 1 yıl Mutfakta oluyor o bazen çocuk da olunca 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Ev & Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Her yer toz olduğu zamanlarda 0 0 Yorumla
WhoIm34 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 92% 1 yıl Traş makinasını yıllardır kullanıyorum mükemmel. 0 0 Yorumla
setanalsever Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl komidinin üzerinde toz görmeye baslamam 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% 1 yıl Misafirler gittikten sonra ev berbat halde oluyor 0 0 Yorumla
queenayse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% 1 yıl Mutfak ya sürekli bir şeyler düşüyor yere 0 0 Yorumla
AşkınSonsuzBüyüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Toz, saç olduğunda süpürmemek elde değil. 0 0 Yorumla
KᴇɴᴅɪɴᴇMᴜɴʜᴀꜱıʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzel bir paylaşım teşekkür ederim 0 0 Yorumla
MasterOfTaste Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Yorucu yemek maratonu sonrasında olur 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Topunuz bir misafir akışının olduğu gün. 0 0 Yorumla
gamzesari1 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Valla benim evim her gün yalvarıyordur. 0 0 Yorumla
eskilerdentuba Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Her gün duyuyorum sanki öyle geliyor da olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Valla 1 senedir evi temizlemiyom. Artık her yeri örümcek ag bağlamış desem kaç kişi inanır ki 0 1 Yorumla YagmurOnlinee 1 yıl Bu da bir hastalik.. Yorumla
gurbetci85 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% 1 yıl hasta olup iki gün yatttigim zamanlarda 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Çok şükür hiç o kadar pisletmedim evimi 0 0 Yorumla
firebreather95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Her an olabilir, bir çekirdek yememe bile bakar 😂 0 0 Yorumla
jokii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 86% 1 yıl Ev temizliği denince kaliteli bir marka evet 0 0 Yorumla
Nuranf Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Evim temiz olunca istiyorum herşeyi evden yapmak 0 0 Yorumla
KriminalPsikoloji34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% 1 yıl Robot süpürge çok işe yarıyor 0 0 Yorumla
Venices Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl çöp yığınlardin adım atamadığım zamanlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
287Cevap
Ben evimin her odasını her gün süpürürüm
Çok kirli olduğu zaman toz pis filan
Philips Ev Ürünleri her zaman memnun etmiştir kullanıcıları
Benim evimin öyle yetenekleri yok
O çılgınca yenen Çekirdekten sonra 😃
her akşam işten gelince mutfağım ve ben
evin çok tozlu olduğu * kdkdkdkd dndmfmödc
Bıktım artık toz yutmaktan dediği söz
Yarın yaparım diye diye 1 hafta geçirmişsem
Temizlik güzeldir, emeğinize sağlık
dile gelse bana çok şey söyler de şxeödçwçdç
Hiç öyle bir an olmadı şu ana kadar
Mutfakta oluyor o bazen çocuk da olunca
Her yer toz olduğu zamanlarda
Yoğun bir misafir akışından sonra...
mutfak mutfak mutfak mutfakkkkk
Yapmam okadar yine usenorim
Traş makinasını yıllardır kullanıyorum mükemmel.
komidinin üzerinde toz görmeye baslamam
Misafirler gittikten sonra ev berbat halde oluyor
Misafir çocuğu gidince olur
Mutfak ya sürekli bir şeyler düşüyor yere
Misafir çocukları gittiği an
Her an dile gelebilir beni süpür diye 😄
Süper bir marka herşeyin en iyisi
Toz, saç olduğunda süpürmemek elde değil.
Güzel bir paylaşım teşekkür ederim
Yorucu yemek maratonu sonrasında olur
Topunuz bir misafir akışının olduğu gün.
Önemli olan o an gelmeden yapılması.
Valla benim evim her gün yalvarıyordur.
Hiç öyle bir anım olmadı ki
Evim pek konuşmaz hep içine atar 🤞🏻
Her gün duyuyorum sanki öyle geliyor da olabilir
Valla 1 senedir evi temizlemiyom. Artık her yeri örümcek ag bağlamış desem kaç kişi inanır ki
Bu da bir hastalik..
Evin çok kirli olduğu anda temizlerim
kedşm ortalıkta gezdiğinde
hasta olup iki gün yatttigim zamanlarda
Birbirinden güzel süpürgeler.
ev bunu çoğu zmaan söylüyor :SD
Çok şükür hiç o kadar pisletmedim evimi
Yazdan kışa geçiş anı olurdu.
Bu isteği hiç bitmiyor maalesef
Her an olabilir, bir çekirdek yememe bile bakar 😂
Philipsi bulana kadar ev işinden nefret ederdim
Cekirdek yedikten sonra ev bunu haykiriyor
Ev kirli olduğu zaman diyorum
Ev temizliği denince kaliteli bir marka evet
Evim temiz olunca istiyorum herşeyi evden yapmak
Philips, varsa her şey mümkün
Robot süpürge çok işe yarıyor
Philips ürünleriniz beğeniyorum.
çöp yığınlardin adım atamadığım zamanlar
Philips Ev Ürünleri ile her ev güçlü ve temiz.
Saçım düstüyse yerlere süpürüyorum
Hiç öyle şeyler demez çok usludur
Tozlandığı ve pislendiği zaman
En karanlık gecedeki o bodrum katım
Misafirler gittikten sonra
Evim pislendiği zaman öyle olur