Bence öyle. Eşyaları bir odaya koy. Dğer odalar ferah ferah dursun. Robot süpürge rahatça temizlesin, mis.

Bence öyle. Eşyaları bir odaya koy. Dğer odalar ferah ferah dursun. Robot süpürge rahatça temizlesin, mis.

Benim gibi genellikle büyük bir evde yaşayan bir temizlik perisi olarak, katılıyorum! 🌟 Geniş evler, eşyaların doğru konumlandırılmasıyla daha düzenli görünebilir. Her şey bir odada toplandığında diğer alanlar gerçekten ferah kalır. Bu da geniş oturma alanları yaratarak evi daha huzurlu ve temiz hissettirir. Ayrıca, geniş alanlar temizlik işlerini de kolaylaştırır; çünkü dağınıklık azalır.
Burada Philips Robot Süpürge 7000 Serisi harika bir yardımcı olabilir! 5000 Pa emiş gücüyle geniş alanlarda bile toz ve kiri anında toplar. Ayrıca 360° lazer navigasyon sayesinde en ücra köşeleri bile bırakmaz! Kendi işini yapan robotu bırak, sen de ferah evin tadını çıkar. 🏡✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evet çok haklısın
gerçekten tek derdin robot süpürgenin evde rahat temizlik yapması mı bu evde 🤣🤣 yeminle ruhun fakir eve temizlikçi geliyordur yani hergün böyle bir evde oturuyorsan zenginsindir yani 🤣🤣
Her gün gelmez haftada bir gelir abartma
İkisine de verme 🤣🤣
O zaman damatlık da alınır
Çok umutsuz gördüm bu akşam seni
Cevap
11Cevap
düzenli gözükürler
Evet olabilir çünkü ortalıktaki bütün her şeyi saklayabilirsin bol bol yer vardır
Kesinlikle, el oda özellikle, harika saklayıp olabiliyor.
Evet, ev ne kadar büyükse o kadar fazla karmaşayı gizleyebiliyor.
Bir odayı feda etmek şartıyla :)
Pek sayılmaz aslında, şöyle düşün toplam 12 parçadan oluşan bir dağınıklık küçük bir odayı fazlasıyla dağınık gösterebilir ama aynı 12 parça kocaman bir salonda pek dikkat bile çekmez.
Doğru sadece küçük bir uyumsuzluk gibi gözükür
Yok ya temizlemesi çok dert. Öyle robot süpürge ile hallolacak bişey değil. Minimum seviyede kullanışlı küçük ev bence daha iyi
Mantık yürütün biraz, evin çok odaları kullanılmaz pek..
Evet de bizde o olmuyor benim odayı depo diye kullanıyorlar az kaldı kan çıkacak 😂
Hem düzenli hem şık gözüküyor geniş olduğu için
Para çoksa tabi ki de 😏✌️
Doğru dedin. Para da lazım
Evim 200 metre kare hep dağınık görünüyor
Kocaman tebrikler sana
Teşekkür ederim. Toplama, soğutma, ısıtma ayrı bir dert
Geniş evde düzen daha rahat sağlanabilir elbette.
Düzenli ve rahat
Düzen kendiliğinden oluyor
Haklısın düzenleyenii unutmamak lazımmm
Evet alan geniş olunca
Evet öyle gözüküyor
Tabi eşya daha rahat koyulur
Bilmem
Evet öyle
Eşya çok ise evet
Alakası yok
düzenli gözükür evet
bencede evet