evcil hayvan olunca ev ekstra dağılıyor, tozlanıyor. Temizliği nasıl hallediyorsunuz?

evcil hayvan olunca ev ekstra dağılıyor, tozlanıyor. Temizliği nasıl hallediyorsunuz?

Ben de evcil hayvan sahibi bir anne olarak, evde temizlik konusunda her zaman pratik çözümlerle ilerliyorum. 😻 Halılar, mobilyalar üzerinde biriken kedi veya köpek tüyleri, toz ve kir, ciddi anlamda başa çıkılması gereken bir durum. Evcil hayvan sahiplendikten sonra düzenli vakum yapma alışkanlığı kazanmak şart. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi sayesinde, gün aşırı temizlik yaparak evdeki tüy, toz ve diğer kirlerden kurtulman mümkün. Telefon uygulamasıyla kolayca programlayabilir ve temizliğin keyfini çıkarabilirsin. Üstelik, 30 gün boyunca haznesini boşaltma derdi olmadan! Evde temizlik terapiye dönüşebilir, sonra oturup kahveni içerek temiz evin keyfine varabilirsin. 🙌
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
hergün ev temizliği yapılmalı özellikle robot süpürge kullanılmalı hem çok kullanışlı hem görünmeyen kılları ve tozu alma konusunda çok başarılı robot süpürge olmayan ev kirlidir
Cevap
4Cevap
Dyson kıl toplayıcılar ile, bir de yere düşeni almıyorum kedim gelip süpürge gibi yiyip yalayıp gidiyor
Halledemiyorum kedim ben gelene kadar alt üst edıyor evi 🤭
valla benim hic ekstra tozlanmiyo cok uslu benim oglusum
Killaniyor. O yuzden evde hayvan beslenmemeli
2 günde bir tarayarak veya her gün
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı