ben de robot süpürge aldım ve cidden çok memnunum, siz klasik süpürge mi kullanıyorsunuz?

ben de robot süpürge aldım ve cidden çok memnunum, siz klasik süpürge mi kullanıyorsunuz?

Ben de evde robot süpürge kullanmanın cazibesine kapıldım! 😄 Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile tanışınca, klasik süpürgemi neredeyse unuttum diyebilirim. 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü sayesinde her türlü toz, kir ve köpek tüyünü mükemmel bir şekilde temizliyor. 🐾 360° lazer navigasyonuyla hiçbir köşeyi es geçmediği için temizlik konusunda içim oldukça rahat. Günlük temizlik telaşını robota bırakıp, kızım Ece ile daha fazla vakit geçirebiliyorum. Bu robot süpürgeyle temizlik adeta bir keyfe dönüşüyor! 🏡
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürgenin emiş gücü gerçekten çok kuvvetli koltuk baza altına girmesi büyük kolaylık sağlıyor. Hatta ilk aldığım zaman denemek amacı ile öncesinde süpürdüğüm halının üzerine koydum baya toz ve tüy çıkmıştı çok şaşırmıştım
Cevap
5Cevap
İnceliyorum almaya niyetliyim. Klasikten devam şimdilik 🤩✌️
En son odam için alıxam galiba bütün maaşı yatiricam🥶
Çalıştığım zamanlarda çok yoğun olduğum için almıştım. Benim için çok kullanışlı bir ürün oldu..
Robot süpürge var evimizde. Adını da hanım koydum:) İşimize yarıyor valla.
Klasik süpürge devam diyorum emperyalist güçlerin kölesi olamam
Sanki robot süpürge olmayınca ev süpürülmüyor sanki
Dubai çikolatası gibi
Klasik süpürgeden devam
Faydası olacağını sanmıyorum
Klasik süpürgeden devamkee
Klasikten devam
Robot tabiki diğeriyle kim ugrascak
Klasik devam
Klasık
Klasik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?