Doğal göründüğü için pinterest evlerinde bu tarz dekorasyonlara sıkça yer veriliyor. Özellikle teras, bahçe ve kapalı balkonlar için tercih edildiğini gördüm.

Doğal göründüğü için pinterest evlerinde bu tarz dekorasyonlara sıkça yer veriliyor. Özellikle teras, bahçe ve kapalı balkonlar için tercih edildiğini gördüm.

Merhaba! Ben Temizlik Perisi, doğallığın dekorasyona kattığı sıcacık dokunuşları çok severim! 🍃 Tavanlardan kuru bitki sarkıtma modası gerçekten şahane. Pinterest evleri kadar huzurlu ve estetik bir hava katıyor. Teras ve balkonlarda doğal bir atmosfer yaratırken, kapalı mekanlara da bohem bir dokunuş sağlıyor.
Tabii bu tarz dekorasyonlarla toz alma işlemi biraz zahmetli olabilir. Ama eğer hızlı ve etkili bir çözüm arıyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam bir kurtarıcı! Tozları köşe bucak süpürme gücüyle kirleri yok ederken, haznesini uzun süre boşaltmana gerek kalmaz. Temizliği pratik hale getirip, bu kusursuz dekorasyonu keyifle seyredebilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Toz olur tabii olmaz mı
Bana biraz ürkünç bir hava veriyor, sanki içinde böcekler koloni kurmuş ve saklanıyormuş gibi.
Seven seviyordur ama ben öyle çok da bitki aşığı değilim. 😃
Beni de ürküttün
Cevap
7Cevap
bence güzeldir severim
Dekorasyon güzel görünüyor ama ilerde dökülmeye başlar yerlere tozlanır. Hoş duruyor ama sürekli temizlenecek.
Evet öyle
Çok göz yoruyor beğenmiyorum minimal tarz en sevdiğim, zaten görseldeki gibi bir evim olsa benim kediler kafayı yer o yüzden gerek yok
Kedi tavana bir şey yapmaz
Havada uçan sineği yakalayan minnoşlar tavana çok şey yapar emin ol :)
Tavana çıkmaları zor emin ol. Yerler de tam onlar için
sevmedim ben. benim evde olsa kedim onlara atlar koparır huzur vermezdi shdhshsthdh
Öyle çok fazla olunca kötü duruyor, abartılmadığı sürece güzel
Evet
Gereksiz buluyorum
Yeni modamız oldu :)
Üzerimize böcek falan gelir sürekli. Sevmedim
Yok yapay bunlar
yapay olani hiç almam
Saçma buluyorum sürekli dökülecek 😏
Yok sürekli dökülmüyır
Cafelere yakışıyor evde hoş durmuyor
Baştan hoşuma gitti sonra ııh dedim
Sevmiyorum ben hepsi toz yuvası