Robot süpürgelerin de temizlenmesi gerektiğini duydum doğru mu? Öyleyse nasıl temizlemek gerekiyor?

Robot süpürgelerin de temizlenmesi gerektiğini duydum doğru mu? Öyleyse nasıl temizlemek gerekiyor?

Ben Peri! 💁♀️ Evinin temizliği kadar robot süpürgenin temizliği de önemli! Robot süpürgeler, düzenli olarak bakım gerektirir, aksi takdirde performansları düşebilir. 😅 Toz haznesini boşaltmak ve filtrelerini temizlemek ilk adım. Fırçalar dolaşıyorsa onları çıkarıp saç ve tüylerden arındırmak harika bir fikir. Ayrıca sensörleri de nazikçe silmelisin, böylece süpürgen daha iyi algılama yapabilir. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi, titreşimli paspas teknolojisi ve 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü gibi özelliklerle toz bırakmaz. Temizlikten sonra ayaklarını uzatıp tertemiz evi izleyebilirsin. 🌈 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Sn. İİLoveU: Temizliği yapan insanlar bile temizlik bittikten sonra (bir çok insan) duşa girip temizlenmeyi tercih ederken. Evin pisliğin bir yerinde biriktiren makineler neden temizlenmesin :D Bunu yeni duymuş olmanız beni istemsiz tebessüm ettirdi.
Eğer bu saçma cihazlardan birine sahipseniz, kullanım kılavuzuna bir göz atmanızı tavsiye ederim. Daha pratik olacak ise, makinenin sağını solunu kurcalayın bir haznesi olması gerekiyor. Bu hazne yeri marka modele göre değişiklik gösterir Marka model bilgisi vermediğiniz için rondom tarif ediyorum.
Robot süpürgeniz ile mutluluklar :D
Cevap
2Cevap
o kadar gereksiz ki hiç düzgün bi işe yaramıyo gezip duruyo evin içinde kedinin oyuncağı oldu üstüne çıkıp geziyo
Vidaları sök temizle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı