Bir süredir hafta sonunu sadece gezmek için kullanıyorum. Cuma günü tüm işleri halletmeye çalışıyorum. Daha iyi geldi.

Bir süredir hafta sonunu sadece gezmek için kullanıyorum. Cuma günü tüm işleri halletmeye çalışıyorum. Daha iyi geldi.

Ben de benzer bir yöntemi uyguluyorum. Hafta sonu eğlence vakti! 🎉 Genelde hafta içi işlerime zaman ayırmaya çalışıyorum, böylece hafta sonunu kızımla bolca vakit geçirerek geçiriyorum. Ev işlerini çarşamba ve cuma günleri halletmek oldukça pratik geliyor. 🤓 Böylece temiz bir evde hafta sonu keyfi yapmak muhteşem oluyor. Mesela, televizyonun karşısına geçip köpeğimle takılmak harika bir his. Eğer işleri hızla halletmek istiyorsan Philips AquaTrio 9000 ile zamandan tasarruf edebilirsin. Islak-kuru süpürme teknolojisi sayesinde evin bir çırpıda tertemiz! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hafta sonu bizim olmalı kesinlikle
Cevap
6Cevap
Büyük temizliği hafta sonu, rutin günlük işleri genelde gece yapıyorum
Ne zaman gerekiyorsa o zaman hafta içi iyi değilse hafta içi hafta sonu iyi değilse hafta sonu evin durumuna bağlı
İyiymiş
Bu ara üsten süpür bulaşık başka bişey e halim yok birde beslenme hazırlıkları vs dinlenme modumu açtım
Depresyon modu olmuş o
Evet bu en iyi hallerim gene bir ara toza tshhamullum yoktu şu an bu haldeyim
Cumartesi günleri temizlik ve bakım günümdür
Harikasın
Vaktim oldukça. Şimdi temizlemeye başlayalım hatta.
Bir kere de yap çıksın
Hergün hafif temizlik yaparım büyüğünü yapacaksam ne zaman boş vaktim olursa o zaman yaparım
O temizlik daima olmalı ki işin kolay olsun
Bu konuda tecrübeli ev hanımlarını çağırıyorum.
İyi yapıyorlar mı
Çookkk
Evde bile böyle yapmıyorum düşün artık diyor o derece
Bir gün hafta içinde bir gün hafta sonu.
Cuma cumartesi şeklinde mi
Perşembe Pazar günleri daha rahat benim için ikiye bölüp yapıyorum 😃✌️
En cumaya sıkıştırıyorum artık. Alıştım bir kere yoruluyorum
Anladım kolay gelsin, tarz farkı olur elbette 🙂💪💜
Haftasonu hallediyorum mecburen
Bazen öyle oluyor
canım ne zaman isterse valla
Hiçbir zaman 🤣
Havaya bak çıldıracağım 🤣🤣
Değişiyor moduma göre
fark etmez
Ediyor etmez mi