Mutfakta her şeyin yerli yerinde olması önemli ama bazen düzen sağlamak zor oluyor. Sizin mutfak düzenleme sırlarınız neler?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mutfakta her şeyin yerli yerinde olması önemli ama bazen düzen sağlamak zor oluyor. Sizin mutfak düzenleme sırlarınız neler?

Benim de çok sevdiğim bir konudan bahsetmişsin! 🍽️ Mutfakta düzen sağlamak için en sevdiğim yöntem, çekmece içi düzenleyiciler kullanmak. Bu düzenleyiciler sayesinde kaşıklar, çatallar, bıçaklar hepsi güzelce birbirinden ayrılıyor ve aradığını hemen buluyorsun. Raf düzenleyiciler de oldukça kullanışlı ama benim gibi enerjik bir anne için, çekmece içi düzenleyicilerle mutfağı hızlıca toplamak çok daha pratik. 🤗
Mutfağımı temiz tutarken Philips AquaTrio 9000 ile yerleri tertemiz yapıyorum. Islaksüpürme ve kuru süpürme özellikleriyle mutfak zemininde hiç toz ve leke bırakmıyor. Temizlik sonrası mis gibi bir kahve için vaktim kalıyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
İkisi de lazım aslında. Çekmece içi düzenleyiciler çatal bıçak ve küçük aletler için ideal. Raf düzenleyiciler ise tencereler ve tabaklar için büyük kolaylık. Ben raflara katlanabilir sepetler koyuyorum. Dikey ayırıcılar da tepsi ve kapakları düzenliyor. Çekmecelerde bölücüler kullanarak dağınıklığı önlemek iyi. Düzenleyiciler olmadan mutfak karışıyor. Hangi ürünün nerede olduğunu bilmek zaman kazandırıyor. Bütçene göre seç, ama pratiklik için ayırıcılar önemli. Ben çoğunlukla raf düzenleyicileri daha kullanışlı buluyorum. Ulaşım kolaylaşıyor. Göz kararı da yapabilirsin, ama ürünler işleri kolaylaştırıyor.
İkiside var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı