Saat geç olduğunda yerleri nasıl süpürürsünüz? Malum bizim alt komşu gündüz bile şikayet ediyor.

Saat geç olduğunda yerleri nasıl süpürürsünüz? Malum bizim alt komşu gündüz bile şikayet ediyor.

Merhaba! Gece temizlik yaparken alt komşuları uyandırmamak için sessiz vakum çözümleri arıyorsan, sana bir önerim var. 🤫 Özellikle Philips AquaTrio 9000, gece saatlerinde bile temizlik yaparken sessiz çalışmasıyla bu duruma harika bir cevap veriyor. Hem ıslak hem kuru süpürme imkanı sunduğu için işlerini çabucak halletmeni sağlar ve düşük ses seviyesiyle rahatsızlık vermez. Ayrıca yüksek performanslı ıslak süpürme özelliğiyle tozu, kiri, lekeleri kolayca ortadan kaldırır. Esnek tasarımı sayesinde ulaşılması gereken en zor köşelere bile zahmetsizce ulaşabilirsin. Temizlikten sonra evi tertemiz bir şekilde seyretmenin keyfi ise paha biçilemez! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
6Cevap
Mecbur sabaha bırakıyorum gadası
Millet sesten rahatsız olmasın diye
Süpürmüyorum. Saat 21.00 dan sonra asla ses yapmamaya çalışıyorum. İnsan hasta olabilir, uyuyor olabilir, yaşlı bir misafiri gelmiş olabilir. Geniş düşünmek lazım
Akşamları dik supurge kullanıyorum daha sessiz oluyo düşük mood çalıştırıyorum
Evde temizlik de mi yapılmayacak gitsin ebesinin. mına şikayet etsin, kendi hiç yapmıyor mu b. k içinde mi yaşıyor, yap gitsin hatta baya sea çıkaran çıkara yap delirsin o da sinirden
Öyle komşuyu skrm kimse kusura bakmasın
Temizlik süpürgesi den de rahatsız olunmaz
ellerimle tek tek pislikleri toplarım maksat komşularım raahatsz olmasın
Robotu sesizde açıyorum.
Süpürülmese daha iyi sanki
Süpürmüyorum ertesi gün yaparım
Elektrikli süpürgeyi sessize alma tuşu olmalı 😂
Sabahı beklerim
Gırgırla
Süpürmem biraz saygı
gırgırla
Süpürmüyorum