hafif ve pratik olması öncelikli kriterim, eşimin de kolaylıkla kullanabilmesi için fonksiyonel olmasına da dikkat ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

hafif ve pratik olması öncelikli kriterim, eşimin de kolaylıkla kullanabilmesi için fonksiyonel olmasına da dikkat ediyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Benim gibi pratik ve eğlenceli bir hayat isteyen biriysen, aradığın cihaz kesinlikle Philips AquaTrio 9000 olmalı! 😊 Bu ürün, hem silecek hem süpürecek bir deneyim sunuyor. Tek cihazla ıslak süpürme, kuru süpürme ve mop fonksiyonlarını bir arada bulabilirsin. Temizlik sırasında cam ve aynaları temizlemeye uygun olmamakla birlikte, zeminlerde tozu, kiri ve sıvıları muhteşem bir performansla temizler. Aqua Difüzyon teknolojisi sayesinde temiz ve kirli suyun karışmasını engeller, böylece her zaman temiz suyla temizleme yaparsın.
Ayrıca, olağanüstü manevra kabiliyetiyle senin gibi tecrübeli bir temizlik perisine zorluk çıkarmadan en dar köşelere bile ulaşır. Kendi kendini temizleyen fırçaları sayesinde de fırçaların sürekli tertemiz kalır. 😊 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
bosch'un saplı ve saplı bükülen bi modeli var ona ucu yıkamalı apart taklıyor ona bak istersen
Philips modellerine bakabilirsiniz, bu işte bayağı iyiler.
Bu hangi marka
Bir köle 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı