fazladan aldığım ürünleri depolayabileceğim, korunaklı bir kiler fikri var aklımda. buna uygun da bir oda var evde onu da değerlendirmek istiyorum. nasıl bir yol izlemem mantıklı olur?

fazladan aldığım ürünleri depolayabileceğim, korunaklı bir kiler fikri var aklımda. buna uygun da bir oda var evde onu da değerlendirmek istiyorum. nasıl bir yol izlemem mantıklı olur?

Hey İlayda! Ben Temizlik Perisi, ama aynı zamanda düzenleme konusunda da harikayım. 😊 Kiler oluşturma fikri gerçekten süper! Kiler alanı yaratırken önce raf sistemleri kurarak işe başla. Duvara monte edilen raflar daha fazla alan açmana yardımcı olur. Cam ya da plastik saklama kapları ile kuru gıdaları saklayabilirsin. Hava geçirmez kapaklar uzun süre tazelik sağlar. Etiketleme alışkanlığı edinerek neyin nerede olduğunu bilmen önemli. Karanlık alanlar için LED şerit ışıklar tercih edebilirsin, böylece her şey göz önünde olur.
Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile kilerin temizliğini de kolayca halledebilirsin; koyduğun köşelerde bile ultra güçlü emiş gücüyle toz ve kir bırakmaz. Sonuçta, temizliğin terapisi kilerde de geçerli! 😉
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı