İşten geliyorum yemek yapıyorum mutfak dağılıyor temizliyorum yemek yiyoruz tekrar mutfak dağılıyor tekrar temizliyorum. Çalıştığım için işleri bir anda yapamıyorum. Günlere böleyim diyorum. Bir gün banyoyu temizliyorum diger gün yatak odasını sonraki gün ütü böyle devam ediyor sonra bitti diyorum bi bakiyorum banyo yine kirlenmis ütü yine birikmiş. Tatili de yok bu işin bıraksam evi bk götürecek gibi geliyor. Haftasonu da diyorum perde yıkayayim mesela. Hepsi bitene kadar akşam oluyo zaten. Bu ev işlerini kadınlar yapsın diyen ilk kim acaba çok merak ediyorum
Cevabın nedir?
Sponsorlu
Yaa, sana içtenlikle katılıyorum! Temizlik bazen gerçekten sinirleri zıplatabiliyor ama gel birlikte eğlenceye dönüştürelim bu işi! 🌈 Mesela, işten geldiğinde çorba gibi kolay yemekler yaparak mutfak işini hafifletebilirsin. Kendine küçük oyunlar yap; mesela tüyo olarak "5 dakika kuralı" ile işleri küçük parçalara bölebilirsin. Bu şekilde, bir anda hepsi üstüne gelmez. 🎉
Canım Philips AquaTrio 9000 seni kurtarır bu dertten! Hem ıslak hem kuru süpürme yapabiliyor, tek bir ürünle hızlı temizlik imkanı sunuyor. Kendi kendini temizlemesi de cabası. Perdeyi yıkarken bile gönül rahatlığıyla işine bakarsın. 🌀 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟0
Çok Süper Cevap
1 yılBu yüzden işi bıraktım ve ev hanımı oldum ohh keyfime bakıyorum artık işten geliyordum yemek bulaşık adam baktım hiçbir halta elini sürmüyor sürse de beceremiyor ya temizlikçi tut ya bana yardım et ya da evde oturacağım arkani toplayacağım dedim huzura erdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılValla biz kadınlar çok enayiyiz güçlü kadın olacağız diye okuduk işe girdik bok var gibi ehliyet aldık araba kullanıyoruz eve geliyoruz ev işi yapıyoruz yemek bulaşık temizlik önceden kadın iyi bir erkeğe denk gelirse kocası parasıni veriyormuş kadın sadece ev işine bakıyormuş özel şoför gibi de kocası istediği yere kadını tasiyormus şimdi seyit onbaşı gibi her şeyi sirtlandik ama erkekler yardım etmiyor hala eski kafadalar hem kadın çalışsın hem de ev işi yapsın istiyorlar gelmişler bana ehliyet almadın mi diye soriyrolar 50 yaş kadına kimse ehlyet diye sormaz ama neden almadın diyrolar elinin köründen almadım yani topluma bunu biz alistirdik çalışacağız güçlü olacağız diye şimdi de cefasini çekiyoruz
00 Yorumla
s 1 yılEşim yardımcı oluyor sağolsun ama ona rağmen bunalıyorum. Hem çalışıp hem ev sorumluluğunun olması zor. Eşim çamaşır toplar katlar etrafı toplar mutfağa yardım eder arada ama işte yine de olmuyor
03 Yorumla
Soran1 yılErkek sadece "yardım" edebiliyor. Biraz da onlar yapsa biz yardım etsek keşke
- 1 yıl
Aynen öyle maalesef
- 1 yıl
Bi de yapsa da peşinden yine düzeltmen gerekiyor çoğu kez
Gizli Üye(45 üstü)1 yılTemizlik işini kadın yapar diye diyen birisi yok.
Kadın dışarda calusmiyorsa ev hanımı ise tamam o yapmalı. Çalışan bir kadınsanız ya eşinizle birlikte yapacaksınız, ya da 1500-2000 TL verip haftada bir gün genel temizlik ve ütü gibi işler için birini bulacaksınız. Ayda 6-8 bin TL vererek kendinize vakit ayırabilirsiniz.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
23Cevap
- Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u 1 yılbiter bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbiz kadınlar erkeklerden daha çok çalışıyoruz hem dışarida hem evde hem cocuk varsa onlara bakiyoruz erkekler ne yapiyor aksama kadar iste eve gelincede dali dasagi salar acar bacakalri yatar kadin yemek yapsin sofra kursun bulasik yikasin belki bir dk lik bosluginda camasirlari makienye tıksın yikansin diye tam oturcak onlari assin sonra erkek gelip hadi se. KS yapalim der kadin yorgunum diyince ooo sen beni doyuramiyorsun sen beni anlamiyorsun cidden evli bir bayan olarak yaziyorum erkekler kadonlara deger vermyir ya da verene ben denk gelmedim okadat tiksindimki doluya koysan almiyor bosa koysan dolmuyor hic kadinlara yardimci degiller seni cok iyi anliyorim. yalniz degilsin hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasyoruz bunlar boyleler maalesef
212 Yorumla
Cevap sahibi1 yıloyle maalesef kolelik den bile beter haldeyiz hem calis hem cocuk bak hem ev isi yao hem kocanin gonlunu yap derken kendimizden odun veriyoruz sonra aldatlyoruz
- 1 yıl
Sistem değil, sorun toplum yapısı. Bunu gören kadın boşanıyor zaten baştan her şey laylaylom sanıp evleniyor ama gerçekler ortaya çıkınca tekmeyi basıyor eskidendi o oturup razı olan kadın. Siz de çekmeyin hiçbir işe yaramayan erkeği def edin göreceksiniz yükünuz o konuda hafifleyecek, keşke daha önce yapsaydım diyeceksiniz. Yani sistem değil suçlu toplum. Kadın kendine değer vermeli yoksa başkası zaten vermez. Hele bu kadar yükün altında ezilip birde aldatıliyorsan ve sen buna sessiz razı oluyorsan gizli hanımefendi, dön bir aynaya bak
- 1 yıl
@jannapol sistem Avrupa'da olduğu gibi dört saat çalışma imkanı vermeli su an ben yurt disinda dört saat çalışiyorum ve herşeyi alabiliyorum yorulmuyorumda tatilimede gidiyorum oğluma evime alıyorum. Eşim yapmiyornu kusura bakmasın kimse evin hizmetçisi değilim. ben birakiyorum oyleyce toparlasinlar uşaklari yok. Çamaşırı yıkamayı bulaşığı bulaşık makinesine koymayani evi suourmeyi bilmeyen erkeği almak bu devirde şaka değil zaten en başta köleliğe evet demektir. Ben calismiyorjen okey yapiyorduk calismaya başlayıp yapmadiklarinda o bulaşıkları salona firlatmistim istiyorlarsa koymasınlar pisliklerini
- 1 yıl
@Papatyaadası helal olsun, işte kadınlar bizim ülkede bu başkaldırı bırak, itiraz edemiyor ya da oturup çocuk için vs deyip bir süre katlanıyor. Bu dünyaya kadınlar kimsenin arkasını toplamak için gelmedi önce bunu kabul edelim çocuk için vs diyerek de katlanmak yerine gerekirse adamı bırakın göreceksiniz hayatıniz şimdikinden daha kolay olacak.
Cevap sahibi1 yıl@Hayatgercek cocuklarm var onlar icin katlanmaya cabalyorum
- 1 yıl
O çocuklar sadece senin değil sana sadece seninmis gibi davranmislar senin annelik duygun varsa o adaminda babalık duygusu olamli yoksa zaten yanlış evdesin. Neden bunca çocuk galma sevdaniz anlamış değilim. Neden bu kadar çok seviyor kadınlar kolelligi çok üzücü.
Cevap sahibi1 yıl@Papatyaadası uzucu cunku babasiz buyumesin istyorsun ama babsida sana yapmadigini brakmiyor
- 1 yıl
En çok fadakarligu ben yapacağım diye yaşanmaz. Buyuzden evet üzücü.
- 1 yıl
@Papatyaadası kimse sadece anneninmis gibi davranmıyor bunu düşünen annenin kendisi. Oysa o çocukların sorumluluğunu o baba aynı evde değilken de dışarıdan yüklenebilir ve yüklenmeli ama bizim Türk kadını fedakarlık yaparak öncelikle kendine sonra herkese iyilik yaptığını sanıyor oysa o çocuklar bile yeri geldiğinde o annenin tarafında bile olmayacak. Kimse için değmiyor bunu anladığında
- 1 yıl
@Hayatgercek kanunlarda bile velayet anneye veriliyor. Toplumda çocukların bakım sorumluluğu aneneye verilmiş buyuzden sadece çocuklar anneninmis gibi davraniliyor bu net. Baba bile bu sorumluluğun annede olduğunu bildiginden rahatinda.
- 1 yıl
@Papatyaadası kanunlar ezbere vermiyor zaten yine anne istiyor ya da soruyor iki tarafa da. Almayan almaz ama orada da kadın fedakarlık yapıyor erkek evlense de rahat bu ülkede ayrılsa da
Önceden Kadinlar sadece evde calişiyordu, simdik disarda, evde, cocuklarin dersleri bakimi vs vs... cok iş Kadinda kaliyor...
Bu ara ben artik olduğu kadar yapiyorum ve camaşir, yemek ve üsten silip süpürmeyi hafta ici ve didik didik Temizlik hafta sonu...
00 Yorumla
1 yılbelese zorunluluktan yaptigin her is sinirini bozar. prof temizlikci olarak evimi hic toplamam. annem parayla anca toplatabiliyo. tek yasarken de olur da cok bos vaktik olursa can sıkıntısından topluyordum
137 Yorumla
Soran1 yılEvin durumu ne?
- 1 yıl
annem topluyo su an. eski evde sıkıntı olmuyodu bekar evi tek basina nasi baticsk ki
- 1 yıl
evde diger kardeslerim var. onlar is yapmiyoken ben mi yapicam kocs gün çalışan benim ztn
Soran1 yılTek yaşarken sıkıntı ama
- 1 yıl
sıkıntı olmuyo. gunluk bulasik yikiyorsun her yemekten sonra. pislik olmuyo. ayda bir supursen silsen yetiyo. eve de cok ugramiyon. tek yatmalik yer oluyo
Soran1 yılTuvalet falan? Ben iki gün temizlemezsem kötü oluyor
- 1 yıl
biz erkekler o kadwr hassas degiliz. koku gelse de anlamayiz yani. ona dikkat edecek kadar dertten tasadan da uzak olamadim
- 1 yıl
ayda 1 yeter o da. ogrenci evinde de hic kalmadin sanirim. ya da kyk yurdunda
Soran1 yılKyk yurdunda kaldim bizim temizlik sırası vardı. Haftada bir birimiz banyoyu temizlerdi. Ayrıca günlük abla gelirdi temizlemeye. Hastalıklı titiz değilim ama evime çat kapı misafirler gelse rezil olmak istemem
- 1 yıl
rezil olmakla alakasi yok. erkege sadece sevgilisi ve brosu geliyo. bro da o tuvaletin icinden geciyo. kykda biz kıl gormuyoruz diye sukrediyorduk. kıl cikarsa kavga cikiyodu. ne degisik oe gorduk bilsen. bi eleman iseyip gidiyo her taraf batik. bizim oda arkadaşı videoya cekip bizi bekliyo. bizim ikili cocuga zaten garezliydi ben yatistirdim. medeni bir sekilde buldugu gibi birakmasini ogrettik. bi gun hiyarto taharet musluğunu sonuna kadar acip gitmis. butun oda su olmis. o sinirle cocugu 7. kattan asagi aticaktik oda degistirttik
Soran1 yılÇok hakimim bu konuya kızlar yurdunda olan bir olayı anlatsam şok olursun 😃
- 1 yıl
sizde pedle boruyu tikatip patlatan coktur hatta ne ped kavgaları donmustur he
Soran1 yılKeşke o kadar masum olsa
- 1 yıl
anlat bakim merak ettim
Soran1 yılBir tane kız sorunluydu. Psikolojik sorunları vardı. Başka odada tabi. En son bir kızı dövünce bunu yurttan attılar. Eşyalarını toplamış gitmiş kız gitmeden de odanın ortasına sçmış. 😶
- 1 yıl
odanın ortasina sicmis en azından dkhdjdjd oyle ruh hastasi olsam sirayla her yataga bi parca bırakırdım djhdjdjdjdjdj saka maka erkek tuvaletlerinde daha beterleri oluyo bizde pek bisi olmazdi. adamlar pisuvara ziciyo
Soran1 yılHahahahhaha o da doğru ama kadın söz konusu olunca ben kafamda bir yere oturtamıyorum böyle şeyleri. Gerçi kız çok güzel bir yere oturmuş. Odanın ortasına
- 1 yıl
ideali çıkartip sirayla her yere isenmek olurdu. ilerde bazi kisilerin mezarina yapicam
- 1 yıl
babam bunların başında gelir
Soran1 yılAy çarpılırsın be boş ver. Yaşattıklarının karşılığını alır o tarafta
- 1 yıl
daha ne kadar carpilcam ya. buyudukce gargamele evrildim dkdhdjjd
Soran1 yılGargamelin bence gayet kendince bir havası var. Kedisiyle yaşayan gizemli bir adam hsdhgsh
- 1 yıl
bizde de 2 tane kedi var da benim kedisler cok tatli. disi olanda cizgifilmlerdrki ressamlarin sakal biyigindan var. erkekse cins kedi gibi cok guzel. ama kısır kedi mamasina geçtiğimizden dolayi cok zayifladi. şişko iken cok tatlıydı
Soran1 yılBenim de vardı bi kedim. 13 sene yaşadı. Sonra öldü. O kadar güzeldi ki orman kedisiydi. Onun da göbüşü vardı. Özledim şimdi sen anlatınca
- 1 yıl
7 yaşlarımda iken ninemin dolu kedisi vardi. bahcede bakiyodu. bir tanesi oyle siskoydu ki kacamiyodu. kuyrugundan tutup severdim. bende onu çok ozluyom. evdekiler şımarık hemen tirnak sokuyolar. istedikleri gibi sevcez. o kedide 0 trip vardi
- 1 yıl
tek derdi benden kacmaya calismakti sanirim djdhdjd
Soran1 yılne güzel kedilerle büyümek ya. Bence her evde olmalı çocuklar onlarla büyümeli. Hayvan sevgisi olan çocuktan zarar geleceğini sanmam ben
- 1 yıl
evet en ideal buyume ortamı ne gusel doğayla da icice buyumustuk. simdikilerin tek dunyasi tabletin icindeki sanal dünya
Soran1 yılşu an çocuğum yok ama kendime söz verdim umarım tutabilirim. Gücüm yetemeyecekse sadece bir tane çocuğum olsun ama o da düzgün büyüsün tablet telefondan beyin hücreleri ölen sinir hastası çocuklardan olmasın dedim. İnşallah bunu başarabilirim
- 1 yıl
onun icin bahceli ev sart biliyorsundur insallah. hatta cocuk evinin bahcesinde doğayı kesfederek buyurse daha zeki oluyor. zeka gelisimi icin de iyi
Soran1 yılBenim karavan hayalim var o olmaz mı
- 1 yıl
onun bakimi ve masrafi cok. onun yerine kocaman aile arabasi alip senede meslege gore 2 hafta 2 ay tatile cikmak dsha iyi. ogretmen olarak atanirsam arabamla yazlari 1 er ay farklı farklı sehirleri gezme hayalim var. baya da guzel olur
Soran1 yılTatile gidince otele verdiğim paraya çok acıyorum. Mis gibi çek karavanı sadece benzin parası ver. Daha mantıklı geliyor bana. Ya da çekme karavan da olur
- 1 yıl
onun yerine kamp yapabilirsin. bocekten vs igrenmiyorssn pek kotu ysni yok. ams benim dedigim ogretmen evi vs de konsklsyarak gunu birlik gezi. karavanin ugrasi cok. sahibi olan insanlardan pek önereni olmuyo. dedigin luks otellereysr hayatta gitmrm. fskir zihniyetim var ayds kaç para kazandığım onemli değil
- 1 yıl
hatta arabamda yatar uyurum pyle yerlere gitmem
Soran1 yılGeçen yaz ultra her şey dahil pahalı bir otele gittik. Otelin plajına var ikramlar sınırsız eğlence falan iyi hoş ama biz hep koy koy gezdik oralarda yüzdük. Yani ne anladım verdiğim paradan o zaman yatmak içinse normal bir pansiyon da olurdu. Sadece temiz olsun yeter bana. İşte çok ucuz yerlerde de çarşaflarda leke falan görünce tüylerim tiken tiken oluyo
- 1 yıl
kendin carsaf vs getirip yapabilirsiniz. fazla parayla farklı yerleri de gezersiniz. 2 senelik otel masrafi bi avrupa gezisi çıkartır mi? luks otel masraflarını bilmiyorum. sizin de zevkinize tersse mantiginiza zevkinize uyan bir seçenek olusturabilirisniz elbet
1 yılGünlük temizlikçi tutacaksın veya ev temizliğini gece yapacaksın. Tanıdığım gezme meraklısı bir ev hanımı vardı evini gece temizlerdi sabaha pırıl pırıl :)
12 Yorumla
Soran1 yılBenim rutinim şöyle işten geliyorum yemek yapıyorum. Yemek yeniyor bulaşık falan hallediyorum. Sonra süpürge yapılacaksa yapıyorum. Sonra bir bölüm dizi izliyorum. Yatmadan da bir saat çalışmam gerekiyor bilgisayar başına oturuyorum. Sonra zaten sabah çok erken kalkacağım için uyumam gerekiyo. O bir bölüm diziyi de çıkarayım hayatımdan bari de tertemiz delireyim :D
- 1 yıl
Dizinin tekrarını izle bence de çıkar sjsjs
1 yılBunun kadını erkeği yok. İnsan temiz olacak.
Erkek de derli toplu ve temiz olacak karısına ev işinde yardım edecek o da bir işin ucundan tutacak yani. Hiç sevmem öyle pis ve dağınık insanı.
Ben de çalışıyorum ve yalnız yaşıyorum ama erkek olduğum halde gayet derli toplu ve temizim. Yemek de yapabiliyorum.
Eğer eşiniz varsa o da size yardım etmeli00 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum. Her şeye yetmek zorunda değilsin. Kendini sev sev senden değerli hiç kimse yok. Eşine ne kadar yorulduğundan bahset ve temizlik için bir kadın tutun. Kendini yorup hırpalama bu kadar. Ev işleri nankör sürekli yapıyorsun ve sürekli kirleniyor. Temizlemesen de dediğin gibi evi pislik götürecek bu şekilde de bir kadının içi rahat etmiyor. En iyisi temizlikçi kadın tutmak.
00 Yorumla
1 yıltemizlikçi tut ya da bütün işin bitsin sonra temizle ya da eşin varsa ona yaptır
01 Yorumla
Soran1 yıltemizlikçi tutacaksam işten çıkar ben yaparım ona para verene kadar
1 yılHem çalışıp hem eve yetişmek o kadar zor ki gerçekten halim mecalim kalmıyor bazı günler
01 Yorumla
Soran1 yılkesinlikle öyle ya
Bende böyleyim işten geliyorum temizlik yapıyorum ailenle ilhilen çocularla ilgilen falan filan
01 Yorumla
Soran1 yılÖmür geçiyor valla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende çalışmiyorum
ama eve işi yapmak kendim hayatta yapmamam ev çok dağınık kocam boş oldugu gün bekliom birsey yapsinda bende yapim
14 Yorumla
Soran1 yılÇalışmıyo musun çalışıyor musun anlayamadım
Cevap sahibi1 yılÇalışmıyorum ama yine üseniyorum kocam bana aylik bir asgeri ücreten 4 kati maas veriyor ama yine üseniyorum ev işi yapmayı sevmem
Cevap sahibi1 yılTemizlikci tutim dedi de şimdi utanırim çok dahnikim
Soran1 yılhshshsh ayyy kıyamisuuu
1 yıl- Aile evinde misin?
- Kendi ailen mi var yani eşin falan?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBanyo yapmaktan şikayetçi misin?
Ev temizliği de bu kadar gereklidir. Sadece dikkat edilmesi gereken şeyler yapılırsa temizlik daha kolay ve hızlı olabilir.
00 Yorumlayalnız mı yaşıyorsun eşin veya sana yardımcı olacak kimse yokmu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO zaman çalışmayacaksın eger evliysen ev ısı asla bitmez calısmak kadının degıl erkeğin görevidir ve kadın evini temiz tutmak zorunda ben ikisine de yetişirim elimden her ıs gelır sakın deme çalışmak senin görevin degıl isten cıkmalısın yoksa ev pis olur yemek olmazsa evlilik uzun sürmez
01 Yorumla- 1 yıl
Bu görev tanımını kim veriyor merak ediyorum?
1 yılmaalesef ki temizlik hiç bitmek. bilmeyen bir döngü
00 Yorumla
1 yılMaalesef Nekadar Temzilik Yaparsak Yapaşım
Sııçtımın evleri hiç temiz değil🙃00 Yorumlabütçenin bir kısmını temizlik için yardımcı çağırmaya ayır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin ne güne ve ne Halta yarıyor acaba. ? Niye hergun mutfağa sen giriyorsun bir işe yaramıyor da senin yanında ne işi var?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu şekilde 5 yıl dayandım yıllar bakacaksın ki çürümüşsun yazık bu ülkenin kadınına
02 Yorumla
Soran1 yılDiğer ülkelerde nasıl acaba
Cevap sahibi1 yılBu soru çok saçma olmuş çünkü bizim erkekler kadına tüm yükü yükleyip ayağını uzatan hizmet bekleyen tür. Başka ülkede bulunmaz böylesi. Herkes kendi işini yapıyor kimse kimseye bir şey yüklemiyor başka ülkelerde yazılan çizilen duyduğumuz bu. Kadına köle hizmetçi muamelesi yapan hemde bir ömür sadece bizim ülkeye has. Bu yüzden kadınların bu kadar yükün altına girmemesi için erkeğin kıçını toparlamaması için evliliğe karşıyım. Hiçbir kadın evlenmemeli bu ülkede. Zaten evlenen de bunu fark edince bırakıyor adamı eskisi gibi susup çekmiyor artık kadınlar iyi de yapıyor
ailemle yaşıyorum iştegeliyorum haftasonu temizlik yapıyorum zor tabi
00 Yorumla
1 yılValla bende bu aralar öyleyim işten çık koştur koştur eve git etrafı sik süpür çamaşır bulaşık pert oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDondurucuya bolca yemek koy, işten yorgun olduğun günler kurtaricin olur
00 YorumlaKimse kusura bakmasın hayat müşterek. Nasıl birlikte dağıtıp kirletiyorsak aynı şekilde temizlik aşaması da öyle olmalı
10 YorumlaRobot süpürge çok kurtarıcı oldu benim için. Her zaman temiz oluyor ev. Silmek bana kalıyor sadece. Tavsiye ederim.
00 YorumlaEsin ne yapiyo bu sırada sen hem calis hem de evi yönet olur mu öyle şey ikiniz çalışıyorsanız o zaman ikiniz evet herseyini beraber halledeceksiniz
00 YorumlaBence fazla değil hergün 10 bilrmedin 15 dk evin farklı bölümlerine zaman ayırmak yetiyor
02 Yorumla
Soran1 yılİşten gel oturmadan yemek yap mutfağı temizle zaten insanın pili bitiyor. Bir de şim demesin mi yaa şu gömleğimi ütüler misiiinn? Çalışmasam her şey çok basit zaten
Bende yapıyorum. Tüm gün işte çalışmayı ev işlerine tercih ederim.
01 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle ki. Üstelik işim de çok yoğun. Bir saniye kalkıp da nefes alamıyorum. Eve gelip bunları yapıyorum bi de
Kadın al 2 haftada bir
01 Yorumla
Soran1 yılderinlemesine temizlik değil ki sorunum aslında her gün işten gelip o yemeği yapıp bulaşığı yıkamak. Bu rutin beni mahvediyo
- Ev & Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılyardımcı almak mantıklı ve eşten yardım almak
00 Yorumla
1 yılSana bi koca lazım ev işlerinde yardımcı olucak 😀
00 YorumlaEvli isen berber yapacaksınız
00 Yorumla
1 yılEşin yardım etmeli başka türlü gerçekten bitmiyor
00 Yorumla
1 yılmaalesef yetişilmiyo biyer topluyon biyer batıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEsinde yardımcı olmalı beraber yaomalisiniz
034 Yorumla
Soran1 yılEşime annesi hiçbirsey yaptırmamış 37 yaşında adam. Bu yaştan sonra kısmen öğrenebiliyorum. En azından ben iş yaparken yatıp uzanmıyor onun belli görevleri var onları yapsa yeter bana. Bulaşık makinasi temizse boşaltır yemek yaparken sebzeleri falan yıkar bana. çöpleri atar boş kovaya poşet takar sıvı sabun bitince doldurur çiçekleri sular bir de dagitma huyu yok. Benim için yeterli. Türkiye şartlarında yine iyi bence
Cevap sahibi1 yılhim. Kaç çocuk var
Soran1 yılYok çocuk
Cevap sahibi1 yılçocuk olsa demekki daha zor olacak ne iş yapıyorsun
Soran1 yılE ticaretle ilgili bir iş yapıyorum. Kendi işim değil ama. Birinin mağazalarını yönetiyorum. Home ofis olacak yakında o zaman iyice sıyırıcsm kafayi sanırım
Cevap sahibi1 yılevet zor tabiki home ofis neden zor
Soran1 yılBu defa denecek ki e bütün gün evdesin yapsaydın işleri. Ben de anlatmaya çalışıcam ben evde çalışıyorum diye. Anlatamayip sinir olucam sonra. Bir de nasilsa evdeyim diye kaynanamlar falan gelecek kesin oturmaya
Cevap sahibi1 yılçalışma saatlerinde misafir kabul. etme
Soran1 yılÖyle yapıcam mecbur çünkü gece çalışıcam gündüz uyumam lazım
Cevap sahibi1 yıltabiki gece çalışması mi bu bi bayan için zor durum
Soran1 yılEvde çalışıcam gece ya zorluk bişey yok
Cevap sahibi1 yıleşiniz ne is yapıyor.
Cevap sahibi1 yılEeee şuanda çalışıyor musun
Soran1 yılO da üniversitede öğretim görevlisi
Cevap sahibi1 yılyaşlar kaç ne kadarlik evlisiniz
Soran1 yılBen 28 o 37 yaşında 2 senedir evliyiz
Cevap sahibi1 yılooo daha yeniyiz umarım aranızdaki ilgi ilk gunki gibi taze mi
Soran1 yılEvet ya çok seviyorum onu. Bu devirde bulunamayacak bir erkek benim gözümde. Bu kriterleri birine saysam bulursan bana da haber ver derlerdi herhalde :D
Cevap sahibi1 yılo zaman çok ssanslisin onun için bazen fedakarliklarda bulunuyormusun ilişkimizi canlı tutabilme adina
Soran1 yılGenel olarak tabi ki yapıyorum. Evimiz sürekli temizse benim sayemdedir. Çalışıyorum sonuçta yardımcı tutalım da diyebilirdim. Ailesiyle aram çok iyidir. O aramaz ben arar sorarım çağırırım sık sık. Evde huzurlu olmasını sağlıyorum. Kavgacı bir insan değilim. Özgürlüğünü kısıtlamıyorum. daha ne olsun
Cevap sahibi1 yılonun özgürlükleri neler 😂😁
Soran1 yılHiç yok. Arkadaşları çağırıyor git diyorum işte değişiklik olur ısrar ediyorum gitmiyo. Benimle vakit geçirmek istiyor hep. Benle daha çok eğleniyomuş onlarla kendim gibi olamıyorum diyo. Bilgisayara otur diyorum beraber oyun oynayalım diyo. Başıma kaldı böyle kedi gibi. Hayır ben arkadaşlarımla çıkınca da evde sıkılıyorum diye söyleniyo. Türünün tek örneği diye boşuna demiyorum
Cevap sahibi1 yılacaba bal kutulumusun sen 😂🤣
Soran1 yılo ne be
Cevap sahibi1 yılYani misal espri yapıyorum oyle derler 😁😂 sen hiç duymamışsın
Cevap sahibi1 yılhalk dilin de derler
Soran1 yılHe tamam duymamışım evet. Sen evli misin?
Cevap sahibi1 yılevet
Cevap sahibi1 yılneden burada sorunun altında yazışıyordu ki bu kadar ozelsin direk yazabiliriz
Soran1 yılBen soru sorunca mı aklına geldi bu iki saatir soru soruyon bana :D
Cevap sahibi1 yılYo dunden berli bi fırsat olmadı ki
Cevap sahibi1 yılama halen yoksun bekledim.
Soran1 yılŞimdi çalışıyorum bakamam pek akşam yazarım
Cevap sahibi1 yıltamamda şimdi yaz aksam. devam. ederiz olmaz mi
Gizli Üye(30-35)1 yılTemizlikci tutabilirsin abla
00 YorumlaBana maaş ver ben yapayım jsjsjs
08 Yorumla
Soran1 yılAy sana maaş vereceksem işten çıkar kendim yaparim 😁
Soran1 yılE-ticaret sektöründe çalışıyorum
Soran1 yılOlur kaça?
Soran1 yılUlan az pahalıya gideydin 50 ne
1 yılçare robot :D
01 Yorumla
Soran1 yılEvet ama piyasada yok benim istedigim robottan daha
1 yılevlenmeyi düşündün mü
10 Yorumla
1 yılÇalışma mk
00 Yorumlaİstifa et :)
00 YorumlaBende aynı bu şekildeyim hiç bi çözüm bulamadım
00 Yorumla
1 yılEvet
00 Yorumla
1 yılEvlimisin
00 Yorumla
1 yılYardım edebilirim 😅
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Sorular > Çalışan biri olarak yetişemiyorum! Temizlik bitmeyen bir döngü mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler