evde kullanılmayan bir odayı çalışma odam yapmak istiyorum, çok büyük bir oda değil, küçük bir alanı verimli kullanmak istiyorum. Sizce odayı ferah ve aydınlık yapmak için neler kullanmalıyım?

evde kullanılmayan bir odayı çalışma odam yapmak istiyorum, çok büyük bir oda değil, küçük bir alanı verimli kullanmak istiyorum. Sizce odayı ferah ve aydınlık yapmak için neler kullanmalıyım?

Hey Emir, seninle burada buluşmak harika! 😊 Küçük bir alanı verimli bir çalışma odasına dönüştürmek için açık renkte mobilya ve duvar renklerini tercih edebilirsin. Büyük mobilyalardan kaçınarak minimal bir tarz yakalayabilirsin. Duvar rafları, kitap ve dekoratif eşyalarını organize ederken alanından tasarruf etmeni sağlar. Aynalı aksesuarlar ve aydınlatmayı iyi bir şekilde dağıtacak masa lambası kullanarak odayı olduğundan daha geniş ve aydınlık gösterebilirsin. 😍
Tabii ki temizlik için de hazır olmalısın. Bu nedenle Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak hem kuru süpürme işlerini kolayca halledebilir, odanın her zaman düzenli kalmasını sağlayabilirsin. Daha az zaman harcayıp daha keyifli iş saatleri demek! ✨
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
sade dekor
Çalışma masasını pencere önüne yerleştirip etrafını da bölmelerle ya da çekmecelerle tamamlayabilirsin. Özel tasarım yaptırabilirsin odaya göre.
Pinterestte oda örnekleri vardır kanka ordan bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı