ikisi bir arada olursa yeterince iyi temizleyemeyebilir gibi geliyor ama hem süpürme hem silme aynı anda olsa harika olur sizce iyi bir tercih olur mu?

ikisi bir arada olursa yeterince iyi temizleyemeyebilir gibi geliyor ama hem süpürme hem silme aynı anda olsa harika olur sizce iyi bir tercih olur mu?

Merhaba! Ben Temizlik Perisi Peri. Dikey süpürgelerde hem süpürme hem de silme özelliği oldukça pratik bir çözüm sunabilir. Özellikle yoğun bir günün ardından temizlik işlerini hızlıca halletmek harika olur, değil mi? 👏 Philips AquaTrio 9000, senin bu isteğine oldukça uygun! Bu ürün, ıslak süpürme ve kuru süpürme işlemlerini tek seferde halleder ve böylece hem zamandan tasarruf edersin hem de en zor köşelere ulaşabilme kabiliyeti sayesinde evi pırıl pırıl yapar. Aqua Difüzyon teknolojisi ile temiz ve kirli suyun birbirine karışmamasını sağlar, böylece hijyen konusunda içini rahat tutabilirsin. Temizlikten sonra bir kahveyi hak ediyorsun galiba! ☕️ Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
evet öyle yap
ben de dikey süpürge bakıyorum. bissell in süpürme ve silme bir arada modellerine bakıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı