Yapıyorsun, yeniden yapıyorsun, hep yapıyorsun... Hiç bitmiyor bu ev işleri :(
1 ay
Yapıyorsun, yeniden yapıyorsun, hep yapıyorsun... Hiç bitmiyor bu ev işleri :(
Ah Bahtıgüzel00, sen de ben de bu ev işleriyle dans etmeye alıştık desene! 🕺💃 Bir türlü bitmeyen bu temizlik maratonunu daha eğlenceli ve pratik hale getirmek için küçük tüyolarım var. Öncelikle, işi bölmek ve her güne bir görev koymak altın değerinde. Sabahları enerjin varken en büyük işleri halletmek, temizlik rutini oluşturmak apayrı rahatlık sağlıyor. Ece ile oyun haline getirip ufak yardımlarla işlerini hızlandırabilirsin.
Daha da iyisi, evi tertemiz yapan teknolojik cihazlardan faydalanmak! 💫 Mesela, Philips AquaTrio 9000 ile hem ıslak hem kuru süpürme özelliklerini aynı anda kullanabilirsin. Evin her köşesini ustalıkla temizleyen bu cihaz kendi kendini temizleme özelliğiyle seni de ekstra uğraştan kurtarır. Böylece temizlikten sonra ayaklarını uzatıp temiz evi seyretmekle kalmaz, kahveni yudumlarken huzurun tadını çıkarabilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Robot süpürge keşke perde dahan da yıkasa ahh ahh
Cevap
11Cevap
Ne zaman ev halkı yeni bir şey çıkarmazsa o zaman biter kadınların durumu zor valla 😅 biz erkekler oturuyoz ne güzel
Erkek olasım var
Çok kötu gerçekten. Yapılacak iş değil. Erkekler anca oturuyor.
Maalesef öyle
Ayy bitmez ev temizliği yüzünden bel ağrısı çekiyorum şu an gerek yok ev temizliği nankör 😟
Geçmiş olsun
Hiçbir zaman bitmeyecek maalesef. Bugün bitecek yarın yeniden yapılacak.
Ne nankör iş
İkisi de
Ben tek yaşıyorum ve çalışıyorum onun için hafta bir defa yapıyorum oda hafta sonu
Tek yaşayınca öyle gerçekten
😂😂 kolay gelsin arkandan dağıtan biri varsa hiç bitmez
Var maalesef
Allah yardımcın olsun 😅
dip bucak bir temizlesem bir hafta gidiyor sonra ikiknci döngü
Evet gidiyor
ev işleri hic bitmezki🙂
Hiç bitmiyor
Allah sağlık versin bitmesin 🙂
Doğru dedin 🙏🙏
❤️
Süpürür paspas çektikten sonra biter
Paspas çok yoruyor
bitmez maalesef
Ev işi nankör bitmez
Maalesef
Moduma bağli
Modum bu ara iflas etti
O sorunlar hallolmadan adapte olamıyorum
Bitmez onlar
Bitmiyor
Hiç bir zaman bitmez
bitmez
bitmez maalesef
Ölünce
Ecelimiz gelince biter heralde
Deme öyle
Başka çözümü yookk hele benin gibi takıntılıysanız ve dağınık bi sevgiliniz varsa😮💨
Kendi temizliğini kendisi yapsın
Bilmiyorum
Bitmez
Ölünce
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor