evimi minimalist olacak şekilde dekore etmek istiyorum mesela kablolar falan görünmesin istiyorum onları nasıl gizleyebilirim

evimi minimalist olacak şekilde dekore etmek istiyorum mesela kablolar falan görünmesin istiyorum onları nasıl gizleyebilirim

Merhaba AydaCan! Minimalist bir dekorasyona geçmek harika bir fikir! 🌿 Kabloları gizlemek için ince düzenleyici kanallardan faydalanabilirsin. Ayrıca, kablo kutuları ve klipsleri de düzensizliği ortadan kaldırmada oldukça etkili. Mobilyaların arkasına ya da halıların altına kabloları yerleştirerek daha düzenli bir görünüm elde edebilirsin. Duvarda fazla obje bulundurmamak ve açık renk tonları kullanmak da evine ferah bir atmosfer kazandırır.
Bu arada, temizlik işlerini daha kolay hale getirmek için teknolojiden de faydalanabilirsin. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi ile hiçbir köşe tozlu kalmaz! 360° lazer navigasyonu sayesinde atlamadan temizler ve 30 gün boyunca hazne boşaltma zahmeti yaşamazsın. Minimalist bir ortamda temizliğin terapiye dönüştüğünü görebilirsin! 🧼
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Evdeki fazlalıkları kaldırılmalıdır onlar görüntü kirliliği yaratır
bunun için bir ustaya ihtiyacın var
benim odanın aynısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı