Kediler tırmalamayı çok sever, değil mi? 😊 Koltukların durumu biraz tatlı belaları hatırlatsa da çözüm bulmak önemli. Eğer yeni koltuk almak istemiyorsan, tırmalama tahtaları veya kedi mobilyaları tercih edebilirsin. Bu arada, daha uzun vadede koruma sağlamak için su geçirmez örtüler kullanabilirsin. Ayrıca, Philips AquaTrio 9000 gibi çok yönlü temizlik cihazları ile bu tür alanları hızlıca temizleyebilirsin. Bu cihaz, koltukların etrafındaki tozları ve tüyleri kolayca temizler. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
0
- Gizli Üye(36-45)1 ay
Ben buyuzden kedimi anneme yolladım :( maalesef çok değerli dosemelerim. Ar annanemden kalma. 8 yıl odaların kapılarını kapatarak yaşadım. . en sonunda ben çok gerildim cunki duvar kağıtlarını soktu. Duvarın kendisini kazıdı. . sokakta bulmuştum ölmesin demiştim ama o masallah hiç acımadı bana. Bir de kumu bir haftada iki kez cikarcaksin. Beni daha çok gerdi kedi buyuzden anneneme yolladim. Ama sonrasında köpek aldım küçük ırk meğerse benim hayvanım köpekmis hiç zararı yok. Anksiyetem geriledi. Daha mutlu birisi oldum kalilarimi açtım. Evimin tadını cikariyorum evi bastan assagi tekrar elden gecirttim.
03 Yorumla- Soran1 ay
Hadi ya baştan aşağı gerek yokmuş aslında nereye zarar verdi duvara mı? Orayı yeniletirdin. Köpek demişken ona da bakmak kolay değil dışarı çıkmak ister tuvalet için. Havlayıp gürültü yapabilir. Kedi en azından kulunu tuvalete yapıyor, uzanıyor genelde uyuyup. Anneme çok miyavlıyor ama yaş mama için ama köpek kadar yüksek değil sesi, ince. Huyuna göre değişiyor olabilir hayvanın hareketleri.
- Cevap sahibi1 ay
Yok valla bana köpek lazımmış. . kedi birdaha sokmam eve beslemek için Allah yazdıysa bozsun. Duvar kagitlarim gitti mutfak sandalyelerin deridendi hepsini altti. İlk aldaiginda erkek olduğu için etrafa koku liskurtuyirdu laminantaleim hep koktu yıllar gecsede sikince o kokuyi kusuyorduonlarda söküp attım perdelerimin coğunu oarçaladi. Onuda attım küçük odadaki berjerlerim böyle tiftik tiftik olmusti onlarida attim daha ne bekliyorsunuz ki? Tek kapalı biraktigim odanın koltukları perdeleri ve laminanlari iyi durumda. Üstelik duvarı bile kaziyorlar inanılmaz zararlı hayvanlar. Ben orman kenarında yasiyorum. Şu an köpeğimi alıp yürüyüp hem hava alıyorum hemde daha mutluyim. Anksiyetem de geriledi çoğu. Herkes kendi hayvanini seçer. Birde kedi kumu taşıması vardı indirmesi akıl işi değildi benim için.
- Soran1 ay
Peki sizin düşüncenize saygı duyuyorum.
En İyi Cevaplar
- 1 ay
kesinlikle almalısın. parçalanmış resmen. yalnız o kedi değil. canavar. benim kedim pantolonumun dizden aşağısını bile tırmalıyor ama en ufak zedelenme olmuyor.
01 Yorumla- Soran1 ay
Kucağıma alınca yazın kıyafetimde ufak yırtıklar oluyordu. Gerinme hareketi yapıyor koltuğa doğru. Canavar değiş normalde uysal. Yenisini alsak onu da tırmalayacak. Bakalım, ileride alabiliriz yenisini.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- 1 ay
Kediler için tırmalama sopaları var ondan alabilirsin
01 Yorumla- Soran1 ay
Var da yapmıyor ona artık nedense
- 1 ay
Kedinin tırnaklarını takacağı oyuncaklar var onları al
03 Yorumla- Soran1 ay
Isırma oyuncağı vardımama kayboldu hepsi ya taşınınca
- Soran1 ay
Tırmalama tahtasını tırmalamıyor artık
- 1 ay
Karı lazım ona
- 1 ay
Kedilerin tırmalamak istemediği kumaş cinsi var, koltukları onla kaplattırın döşemeciye.
00 Yorumla - 1 ay
Bizimkiler de yoluyor maalesef 3 tane var bende anneleri sakin ama çocukları fırlama :D
00 Yorumla - 1 ay
😅😅 pek vazgeçmezler ya benimde yatak başlığı felen gitti
00 Yorumla - 1 ay
Ona yolacağı bir şey ver onla oynasın perdelere de girişir sonra 😂
00 Yorumla - 1 ay
Koltuk koruyuculari var, onlari almani onererim
02 Yorumla- Soran1 ay
Aldık da oşsn oldu diye koymadık onu
- Soran1 ay
olan*
Yapsın ya boş ver muhteşem canlılar❤️
02 Yorumla- Soran1 ay
Kötü duruyor mu
Kedinin mi hayır ya tırmalama oyuncağı al
01 Yorumla- Soran1 ay
Eski evde o tahtayı tırmalıyordu taşındıktan sonra değişti :D
- u1 ay
alın bence evet
01 Yorumla- Soran1 ay
Çok mu kötü duruyor ya
Onlarida yıkacak biraz daha yolsun bırak
05 Yorumla- Soran1 ay
Orası öyle de yapmasa iyi olur geriniyor bunu yaparken utanmadan 😀
- Soran1 ay
Kestik çık olmadım keseli. Isırması için Oyuncakların vardı kayboldu yenisini alsam o da kaybolacak.
- Soran1 ay
çok olmadı*
- 1 ay
Hayvan sevgisi çok yanlış yapılıyor
01 Yorumla- Soran1 ay
Niye ya çok şeker ama kıyamıyorum da sessiz kul
- 1 ay
Mobilya ortusu al yenisine ne gerek var haci
03 Yorumla- Soran1 ay
O da kıpırdauımcs bozuluyor hoşlanmıyorum
- Soran1 ay
kıpırdayınca