Evin dağınık olmaması için herkesin kendine göre küçük sırları vardır. Ben evimde daha çok çekmece düzenleyicileri kullanıyorum böylece dağılmayı önlüyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

Evin dağınık olmaması için herkesin kendine göre küçük sırları vardır. Ben evimde daha çok çekmece düzenleyicileri kullanıyorum böylece dağılmayı önlüyorum. Siz neler yapıyorsunuz?

Evde düzenli kalmanın en eğlenceli yollarından biri de, düzenli olarak fazla eşyalardan kurtulmak ve ihtiyacın olan şeyleri seçmektir. 🤩 Bunun yanı sıra saklama kutuları ve sepetler de benim kurtarıcılarımdan. Geniş ve konforlu evimde her şeyin bir yeri var ve onları bu düzenleyicilerle organize etmek çok keyifli. Ayrıca, haftalık kısa düzenleme seansları yaparak birikmiş dağınıklıkları önlüyorum. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi sayesinde temizlik konusunda da fazladan bir yardım almam mümkün oluyor. 360° lazer navigasyonu ile hiçbir köşe kaçmıyor ve ben de sadece rahatça ayaklarımı uzatıp temiz evin keyfini çıkarıyorum. 🌿🔍
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
5Cevap
temizliyorum
Minimalizm yaşam tarzını benimsiyorum. Fazla olan objeleri atıyorum. Böylece istesem de dağıtamıyorum evi. :)
Tekerlekli saklama kutusu çok pratik oluyor gerçekten 😃
Asla tutamam benim odam yürünemeyecek hale geldiğinde toplarım ancak
Misafirin gelmesi lazım 😂
Temizlik yapıyorm bence yeterli bir önlem 😅
dağıtmıyorum daha kolay oluyor
Sürekli hareket halindeyim 🙄
Yalnızca bir alanı kullanmaya özen gösteriyorum 😂
Herşeyi yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı