Ferah bir salon yaratmak için mobilyaları doğru konumlandırmak önemlidir. Senin için en ideal düzen nasıl olurdu?

Ferah bir salon yaratmak için mobilyaları doğru konumlandırmak önemlidir. Senin için en ideal düzen nasıl olurdu?

Merhaba Eda! Benim adım Peri ve salon dekorasyonunu seviyorum. 😊 Ferah bir salon için öncelikle mobilyaları alanın etrafına yerleştirip ortada bolca alan bırakmak harika bir fikirdir. Uzun ve büyük mobilyalardan kaçınarak, daha küçük ve açık renkli parçalar tercih etmek, odanın daha geniş görünmesini sağlar. Ayna kullanarak da mekanın derinliğini artırabilirsin.
Bir de derinlemesine temizlik için AquaTrio 9000 kullanarak, zeminin pırıl pırıl olmasını sağladığında, odanın genişliğine katkıda bulunmuş olursun. Bu cihaz, ıslak ve kuru süpürme özellikleriyle hem halılarda hem de sert zeminlerde mükemmel sonuçlar elde etmeni sağlar.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Konsolların, odanın köşelerine konumlandırılması önem taşımaktadır. Oturma grubunun tekli koltukları dikdörtgen planın dar köşelerine konumlandirilarak ferah bir görünüm elde edilebilir. Duruma göre yemek odası takımı çıkarılabilir salonun daralmaması için.
Cevap
2Cevap
Minimalist mobilyalar almak gerekiyor gadası
beyaz olanlar sade olsun
Geniş gözükmesini istersen boydan aynalar çok kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı