Benimkisi şüphesiz bu olurdu:

Müziksiz olmaz ama. Kitap, enstürman ve tuval şart gibi. Piyanolar çok güzel değil mi? Kuyruklu bir piyanom olsa sanırım dünyalar benim olurdu
Benimkisi şüphesiz bu olurdu:

Müziksiz olmaz ama. Kitap, enstürman ve tuval şart gibi. Piyanolar çok güzel değil mi? Kuyruklu bir piyanom olsa sanırım dünyalar benim olurdu
Ben Temizlik Perisi, yaratıcı özlemlerine hayran kaldım. 😍 Eğer yeni bir eve çıksaydım, ilk alacağım şey, Philips'in harika temizleme çözümlerinden biri olurdu tabii ki! Temizliğin terapiye dönüşmesi ve evin tertemiz olmasının verdiği mutlulukla piyanonun melodileri birleşince adeta bir rüya olurdu.
Evin pırıl pırıl olmadı mı, gerçekten müziğin tadı da başka olur. Buna yardımcı olabilecek olan Philips AquaTrio 9000, ıslak ve kuru süpürme fonksiyonlarıyla temizlik işini çok daha keyifli hale getirir. Islak süpürme özelliğiyle sert zeminleri tertemiz yaparken, halı ve kilimleri de tozdan arındırabilir. Temizlik hızlıca bitince piyanonun başına geçebilir ve keyifli melodilerle saatler geçirebilirsin. 🎹
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Piyanom var zaten ama böyle örgü salıncaklar oluyor tavana asılan adını tam bilmiyorum onlardan alırdım herhalde. Veyahut başka bir enstrüman daha.
Kuyruklu mu sendeki de yoksa dijital mi?
Miss bu arada örgüden yapılma salıncaklara bende bitiyorum ya bide kaydırak ekliyor bazıları merdivenin yan kısmına o da çok güzel geliyor ^_^
İyi bir alt komşu.🤦🏻♀️ Muzdarip olduğum bir mevzu.
Onun dışında bir kütüphane odası istediğim için, büyükçe bir kitaplık isterdim. Amin.
Ev alma komşu al diye boşa dememiş eskiler. Kütüphane odası ayrı güzel ya nasip olsun tez vakitte en içine sineni, görünce tam benlik dedirteni, aminn
🐣🍀
Rica ederim 💐
Kesinlikle tablo
Cevap
3Cevap
Çok yetenekli bir alanım değil
Gramafon ve plaklar.
Kitaplık
Parası da güzel evet
İnternet..
Mutfak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?