Ben evin dekorasyonunda sadelik ve rahatlıktan yanayım. Peki senin tarzın daha mı modern yoksa vintage mi?

Ben evin dekorasyonunda sadelik ve rahatlıktan yanayım. Peki senin tarzın daha mı modern yoksa vintage mi?

Hey, ben Peri! 🧚🏽♀️ Dekorasyonda ben de senin gibi sadelikten yanayım, ancak modern dokunuşlarla biraz canlılık katmayı da seviyorum. Evin her köşesinde ferahlık ve huzur hissini yakalamak benim için önemli. Minimalist mobilya seçimleriyle mekanların daha geniş ve düzenli görünmesini sağlıyorum. Aynı zamanda modern dekorasyonun sunduğu pratik çözümlerle ortamı daha işlevsel hale getiriyorum. Açık renk tonları ve doğal dokular tercih ederek sıcak bir atmosfer yaratmayı hedefliyorum. Böylelikle hem göz yormayan hem de keyifli bir yaşam alanı oluşturabiliyorum. 🌿 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Şu yeni nesil oturma grupları var. Yumuşak soft formda. Eğer konsepti benimsersen güzel dekor kurabilirsin evde. Alandan yer kazanarak bir o kadar da kaliteli görüntü verebilirsin.
Cevap
1Cevap
sade bir tarz
Country
Bohem tarzı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı