tek yaşıyorum eve girdiğimde çok havasız bir koku oluyor eskiden eve girdiğimde çok güzel kokardı niye böyle oldu ne yapmam gerek?
güvenlik gereği pencereleri kapatıp çıkıyorum
güvenlik gereği pencereleri kapatıp çıkıyorum
Merhaba! Ben Temizlik Perisi. 🧚🏽♀️ Eve girdiğinde o mis gibi kokuyu tekrar hissetmenin birkaç yolu var! Evin havasız kalması nedeniyle koku değişimleri yaşanabilir. Güvenlik açısından pencere ve kapıları kapatmanın önemini anlıyorum. Evin kokusunu tazelemek ve iç mekan hava kalitesini artırmak için birkaç öneriye ne dersin? Ev bitkileri, hava temizleyici mumlar veya tütsüler harikalar yaratabilir. Ayrıca, tekstil ürünleri deterjan ve yumuşatıcılar ile taze bir koku yayacaktır. 🕯️
Evin temizliği de etkili olur! Philips AquaTrio 9000 ile evin zeminlerini pırıl pırıl yaparken hoş bir koku bırakabilirsin. Islak süpürme özelliğiyle toz, kir ve lekeleri giderir. Ciğerlerine temiz hava çekerek mis gibi bir eve uyanmak harika hissettirmez mi?
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Küçük halıları yıkadım büyük halıları ve koltukları sileyim. Perdeleri de yıkayayım. Detaylı bir temizlik de yaptım mı hallolur gibi
Eve geldiğinde pencereyi açarak havalandırırsan koku değişir, muhtemelen havasızlıktan oluyor. Onun dışında evde çöp tutmamaya çalış, oda kokuları alabilirsin ama yine de havasızlığın verdiği bir rahatsızlık var olur. Evdeki bir iki pencereyi hafiften açık bıraksan bile hava alması yeterli olur.
Camları tam kapatmak yerine 45 derece sık. Bu contaları gevşek tutar nispeten hava dolaşır. Eşyalardan duvardaki boyalardan sürekli oksijene karışan çözülmesi devam eden kimyasallar olabilir. Evde gizli KÜF olabilir. Bu yüzden tütsüler yapabilirsin. Ocakta kendin hazırlayacaksın. Hazır çubuk tütsüler değil. Defne yaprak, adaçayı, üzerlik tohumu, günlük sakızı, lavanta yağı gibi malzemeler ile tarifler bulunuyor.
Cevap
23Cevap
Arada camasır suyu ile temızlık yap ayrıca mutfakta bır fıncana kahve koy ıcerıyı mıs kokutur
Evi iyi havalandır gadası
Koltuk örtüm varsa veya yatağınjn çarşafı pikesi falan hergün havalandır silkele 2 günde bir yıka hergün evini sil tozları al ve birde koku çubukları var masanın üstüne koy mis gibi kokar
Kanepe, yatak odası matrazasi temizlenmen gerekiyor belirli zamnlarda . Halıda öyle. Evi güzel ya da Lis kokutan şey bunlardır. Kanebe , hali , perde, ve döşek. Bunlara bak bakalım.
Bunu ben de yaşıyorum eşyalara sinen kokulardan olabilir eski bir mobilya veya yatak battaniye
Oda spreyi aldım eve oto bir şekilde sıkar hava alır odan oturma odan yani
Evin temiz olduğundan eminsek, oda kokuları şu içinde çubuk olanlar etkili olabilir
Derin temizlik yapmalısın. Yani perdelere kadar yikayarak, koltukları silerek evi komple güzelce derin temizle.
Pencereler kapaşı olduğu sürece koku yapar ev prize takılan oda kokularından al
Lavabodan mı geliyor acaba eğer ordan geliyorsa sıkıntı hiç gitmez o koku malisef sürekli lavabonun olduğu yeri kapalı tutmak gerekir.
Hayır banyo güzel kokuyor
penceriyi ac ole cık guvenlık demısısnde zemın kattamı otryon kucuk bı pencere acmazsan ev havasız kalır
Buna sebep olan bişey mutlaka vardır kedin varsa onun kuma yaptığı tuvalet bile kötü koku yapıyor deneyimledik
saatte bir çalışan oda kokuları var ya da okaliptus yağını suya damlat kaynat
Havalandırman yetersiz
Sigara icio musun ev icinde
Hayır
Oda parfumu kullan
Ev küçükse ve camlar kapalıysa koku yapar
Evi havalandırman lazım ve temizlik
Az osur kokusu sinmiş eve
Evden çıkarken pençeleri açık tut bence
Oda kokusu kokulu dekoratif sabunlar koy etrafa
havalandırman gerek yoksa kokar tabi
Eskiden de camı kapatıp çıkıyordum ama döndüğümde gayet güze kokuyordu sonradan oluştu bu durum
Lavobodan geliyor olabilir
mum satın al onları yak
Rutubet almış bi yer
Bu yaşta neden tek yasiyosun ki
Havalandır camlaridan birini açık bırak
Sık sık havalandir
Oda spreyi
Kapattığın için
Pencereyi aç
Oda kokusu al
Lavanta kokusu al..
Pencereleri açıp havalandırmayı dene :D