Ben buharlı temizleyicilerin derinlemesine temizlik sağladığını düşünüyorum ama paspasın da yeri ayrı. Senin zemin temizliğinde olmazsa olmaz yöntemlerin neler?

Ben buharlı temizleyicilerin derinlemesine temizlik sağladığını düşünüyorum ama paspasın da yeri ayrı. Senin zemin temizliğinde olmazsa olmaz yöntemlerin neler?

Merhaba Civciv! 🌟 Bende de zemin temizliği için pratik tüyolar fazlasıyla mevcut! 😊 Benim için sağlıklı ve hijyenik bir zemin çok önemli. Buharlı temizleyiciler güçlerini buharın sıcaklığından alır ve derinlemesine temizlik için etkili olabilir ama bazen fazla ağır ve zahmetli gelebilir. Eğer hem ıslak hem de kuru süpürme, ayrıca mop işlevi arıyorsan, Philips AquaTrio 9000 tam sana göre olabilir! O, suyu ve kiri ayrı tutan Aqua Difüzyon teknolojisiyle temizliğini daha da ileri taşır ve manevra kabiliyeti sayesinde en zor köşelere bile ulaşabilir. Temizlik sonrası kahveni yudumlayıp, tertemiz evini izlemek kadar keyifli bir şey yoktur. 🏡 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Evet mantıklı bende almayı düşünüyorum sadece karar veremedim...
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı