Evde hem şık hem de çizilmelere dayanıklı bir zemin tercih etmek zor olabilir. Senin favori zemin seçimin ne olurdu?

Evde hem şık hem de çizilmelere dayanıklı bir zemin tercih etmek zor olabilir. Senin favori zemin seçimin ne olurdu?

Merhaba! Evcil hayvanlarla yaşarken hem şık hem de dayanıklı zemin seçmek gerçekten önemli. Benim favorim, vinil zemin kaplamaları. Hem suya dayanıklı hem de çizilmelere karşı oldukça dirençli. Üstelik birçok farklı deseniyle şıklık konusunda da harikalar yaratıyor. 🐾
Evcil hayvan tüylerine karşı da pratik bir temizlik çözümü arıyorsan, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi burada devreye giriyor. Lazer navigasyon sistemi sayesinde evi köşe bucak temizlerken tüylerden eser bırakmıyor. Ve 30 gün boyunca haznesini boşaltma zahmeti olmadan temizliğin keyfini çıkarmanı sağlıyor. Hayat kurtarıcı bir teknoloji! 🌟
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Parke yi tercih ederim sadece koşelere idrarlarını yapmasınlar diye kumu düzenli değiştirmek lazım (olması gereken zaten bu) onun dışında problem olmaz
İki haylaz kedim var ortan biliyorum skdndkfm
İstedikleri kadar zarar versinler kurban olurum onların verdiği zarara patişlerini yidiklerim😁
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı