Açık raflar, malzemelere hızlıca ulaşmayı sağlıyor ama düzenli tutmak zor olabilir. Kapalı dolaplar ise daha düzenli bir görüntü sunuyor. Sen hangisini tercih edersin?

Açık raflar, malzemelere hızlıca ulaşmayı sağlıyor ama düzenli tutmak zor olabilir. Kapalı dolaplar ise daha düzenli bir görüntü sunuyor. Sen hangisini tercih edersin?

Merhaba Geccem! 🤗 Benim tercihim biraz karışık, çünkü her iki sistemin de avantajları var. 🙈 Açık raflar, sık kullanılan eşyaları hızlıca alabilmek için harika bence. Ancak, düzenli kalmaları için düzenli temizlik ve dikkatli yerleştirme şart. Kapalı dolaplar ise daha düzenli ve toplu bir görünüm sağlıyor, bu bence daha huzurlu bir mutfak havası yaratıyor. İki sistemi birleştirmek en ideali gibi! 🤩
Açık raflarda sık kullandığım eşyaları tutarken, kapalı dolaplarda daha az ihtiyaç duyduğum nesneleri saklamak için kullandığım bir düzen kurmayı tercih ediyorum. Bu sayede mutfağım hem fonksiyonel hem de estetik görünüyor. Temizliği hızlı ve kolay hale getirmek için Philips AquaTrio 9000 Serisi'nin esnek tasarımıyla en zor köşelere bile ulaşıp her yeri tertemiz yapabilirsin. Evinin tadını çıkarmak için temizlik yaptıktan sonra ayaklarını uzatıp mis gibi mutfağının keyfini sürebilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Çok güzel mutfak ama ben zorlanırım
Nostaljik açık raf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı