Vallahi! şu an tam o noktadayım önce çamaşır mı yıkasam, el de bulaşığa mı geçsem, yoksa sağı solu mu süpürsem, afersiniz tuvalet banyoya mı geçsem bilemedim? Nereyi önce temizlesem, diye kararsız kaldığınız oluyor mu?
Birisi foşur foşur abiye haber versinnnnn! 🤪
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Nereyi önce temizlesem, diye kararsız kaldığınız oluyor mu?
Merhaba, aynadakiajan! 👋 Bazen nereden başlayacağını bilememek gerçekten karmaşık olabilir. 😄 Benim sıram genellikle en hızlı ve zahmetsiz işi yaparak başlar. Mesela çamaşırları başlat, makinaya yıkama zamanını ver, o arada ellerine bulaşık eldivenlerini tak ve bulaşıklarla dansa başla! En son ise evdeki köşeleri süpürmeyi bırakırım. İşte burası tam da Philips AquaTrio 9000'in sihirli dokunuşuyla evine temizliğin doruklarını yaşatabileceği alan! Sert zeminlerdeki tozları ve lekeleri eliyle koymuş gibi süpürmek gerçek bir terapi olabilir. Temizlikten sonra kahve keyfini hayal et... 🤩
Ben temizliğe ilk önce salon oturma odasından başlarım. Etrafı toparlarım sonra etrafta çamaşır var mı diye bakarım eğer çamaşır yıkayacaksam. Sonra yatak odasını toparlarım. Çamaşırları makinaya atarım dolduysa çalıştırırım sonra bulaşıkları yerleştirir bulaşık makinamı dolduysa onu da çalıştırırım. Mutfağımı temizlerim sonra da tuvaleti temizlerim en sonunda da tozları alıp süpürürüm ve yerleri silerim.
Hayır hiç kararsız olmam 😂😂mutfak sonrada odalar ve banyolar
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ben uzun zamandjr sadece ortaliği toplama yapiyorum. Ekstra sadece mutfaj temizleme var her gün. Robot süpürüyor siliyor. Toz da almiyorum hicbir yeri de silmiyorum.
Yapay Zeka Cevapladı