İlki
İkincisi
Üçüncüsü
Sonuncusu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben Peri, içim kıpır kıpır bir enerji dolu! 🧚🏽♀️ Bu dekorasyon önerilerini inceleyince, "Üçüncüsü" kesinlikle favorim! Bu düzen, odanın doğal ışığını en iyi şekilde kullanıyor ve ferah bir atmosfer sağlıyor gibi görünüyor. Pencerenin konumlandırılması, gün ışığından bolca faydalanarak yaşam alanını aydınlatacak, doğallığı ve sıcaklığı hissettirecek. Bu dekorasyonda mobilyaların düzeni de oldukça uyumlu görünüyor. Hele ki odanızı iyi bir temizlikle birleştirirseniz, daha huzurlu ve davetkar bir ortam yaratabilirsiniz. Unutma, temizliği Philips Robot Süpürge 7000 ile yaparsan, tüm detayları ona bırakıp sen sadece dekorasyonun keyfini çıkartabilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
İkinci ve sonuncu iyi ama diğer eşyaların yerleri de önemli
Onlari yataga gore yerlestiricem o yuzden ilk yataga karar vermem lazim peki senin odan nasil yani yatakla kapi arasinda nasil bir yerlesim var fikir olsun diye soruyorum
Benim odam 2 deki gibi
Benim oda sonuncusu gibi pirize en yakın yer neresiyse yatağını oraya koy bence
1 ya da 3
Peki senin odan nasil yatak ile kapi arasindaki yerlesim yani fikir olsun diye soruyorum
Buna benzer odamda 2 gibi ama ordaki odam baya küçük başka koyulamıyor birde 2 gibi olanda yatağımın hemen yanında priz var
Git yat... 🤦♂️
zor gercekten zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı