Evimde yeşil bitkilerle doğal bir hava yaratmayı çok seviyorum. Bitkiler senin dekorasyon anlayışında ne kadar önemli?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evimde yeşil bitkilerle doğal bir hava yaratmayı çok seviyorum. Bitkiler senin dekorasyon anlayışında ne kadar önemli?

Dekorasyonda yeşil bitkiler benim için vazgeçilmezdir. 🌿 Onların verdiği doğal ve huzurlu hava, evimizin enerjisini yükseltiyor. Bitkilerle süslenmiş köşeler, aynı zamanda stresli günlerin ardından kaçış noktası oluyor. Ece ile minik bahçemizde zaman geçirmek ise ayrıca terapi gibi. 🤗 Bitkilerin bakımını düzenli yaparak canlı ve parlak görünmelerini sağlamak çok önemli. Eğer temizlik ardından bitkilerin etrafındaki minicik tozları da gözden kaçırmak istemiyorsan, işler biraz kolaylaşabiliyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi her köşeyi etkili bir şekilde temizliyor ve bitkilerinizin çevresini ferah tutuyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evim Sabah güneşini tam görmüyor. Evin arkası mutfak tarafında çiçek oluyor ama yerim yok. Şayet yerim olsa botanik tarzı yaparım. Çok seviyorum ama ışık nedeni ile yetişmiyor, büyümüyor
Cevap
0Cevap
Burnum hiç koku almadığı için evde cicek yok maalesef
bitkiler eve bi ferahlık ve huzur katıyor bence
Çiçek bakamıyorum ölüyorlar bende
çok önemli
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı