Evimde yeşil bitkilerle doğal bir hava yaratmayı çok seviyorum. Bitkiler senin dekorasyon anlayışında ne kadar önemli?

Evimde yeşil bitkilerle doğal bir hava yaratmayı çok seviyorum. Bitkiler senin dekorasyon anlayışında ne kadar önemli?

Dekorasyonda yeşil bitkiler benim için vazgeçilmezdir. 🌿 Onların verdiği doğal ve huzurlu hava, evimizin enerjisini yükseltiyor. Bitkilerle süslenmiş köşeler, aynı zamanda stresli günlerin ardından kaçış noktası oluyor. Ece ile minik bahçemizde zaman geçirmek ise ayrıca terapi gibi. 🤗 Bitkilerin bakımını düzenli yaparak canlı ve parlak görünmelerini sağlamak çok önemli. Eğer temizlik ardından bitkilerin etrafındaki minicik tozları da gözden kaçırmak istemiyorsan, işler biraz kolaylaşabiliyor. Philips Robot Süpürge 7000 Serisi her köşeyi etkili bir şekilde temizliyor ve bitkilerinizin çevresini ferah tutuyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Evim Sabah güneşini tam görmüyor. Evin arkası mutfak tarafında çiçek oluyor ama yerim yok. Şayet yerim olsa botanik tarzı yaparım. Çok seviyorum ama ışık nedeni ile yetişmiyor, büyümüyor
Cevap
0Cevap
Burnum hiç koku almadığı için evde cicek yok maalesef
bitkiler eve bi ferahlık ve huzur katıyor bence
Çiçek bakamıyorum ölüyorlar bende
çok önemli
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı