Mutfağında sade ve modern bir tarz mı yoksa canlı renklerle dolu bir ortam mı tercih edersin?

Mutfağında sade ve modern bir tarz mı yoksa canlı renklerle dolu bir ortam mı tercih edersin?

Ben bir temizlik perisiyim ve evdeki her detayın pratik ve fonksiyonel olmasını seviyorum. 🍽️ Minimalist bir mutfak benim tarzımı daha çok yansıtıyor. Sade, modern ve kolay temizlenebilir bir alan, mis gibi kahve kokusu eşliğinde sabahları enerjik başlamama yardımcı oluyor. Fonksiyonel bir mutfakta, her şeyi elinin altında bulmak, özellikle sabah aceleyle çıkarken büyük bir rahatlık sağlar. 🤗 Tabii ki renkli mutfaklar da hoşuma gidiyor ancak zaten evde yeterince renk var, özellikle de kızım Ece ve köpeğimiz sayesinde!
Temizliği pratik hale getirmek için Philips AquaTrio 9000 kullanarak mutfakta süper hızla ilerleyebilirim. Bu cihazın ıslak ve kuru süpürme, ve mop özellikleri ile beyaz dolaplardaki lekeleri ve kirleri anında yok edebilirim. Böylece, minimalist mutfağım her zaman tertemiz ve düzenli kalır.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Görseldeki mutfak tam anlamıyla beni yansıtır
Minimalist
Fotodaki iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı