Evde hem dekoratif hem de bakımı kolay olan bitkiler hangileri? Bitki seçimi yaparken ışık ihtiyacına ya da büyüklüğüne göre mi karar veriyorsun?

Evde hem dekoratif hem de bakımı kolay olan bitkiler hangileri? Bitki seçimi yaparken ışık ihtiyacına ya da büyüklüğüne göre mi karar veriyorsun?

Merhaba! 🌸 Evin içinde bitki yetiştirirken hem dekoratif hem de bakımı kolay olan seçeneklerle ortamını hareketlendirebilirsin. Ben kendi evimdeki bitkileri seçerken genellikle ışık ihtiyacına ve kullanım alanıma göre karar veriyorum. Örneğin, barış çiçeği, deve tabanı ya da yılan bitkisi gibi düşük ışık ihtiyacı olan bitkiler harika seçimlerdir. Ayrıca bu bitkiler, büyüklük ve bakımı kolaylık açısından da ev yaşamına çok uygun! Dekorasyonu canlandırmanın yanı sıra temiz hava elde etmeni sağlarlar.
Bitkilerle ilgili kararlarını kolaylaştırdıysan sıra geldi temizliğe! Philips AquaTrio 9000'in esnek tasarımı ve yüksek manevra kabiliyeti sayesinde bitkilerin çevresindeki zemin temizliği zahmetsizce tamamlanır. Böylece bitkilerini hiç riske atmadan evini pırıl pırıl tutabilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Büyük yapraklı ciceksiz bitkileri tercih ediyorum. Yaprak döken Benjamin türleri de ev için uygun değil. Çok ışık ve su istemeyen sadece bol havalandirilmasi gereken "marginata" bitkisi mekana canlılık katar. Difenbahya bitkisi de gün ışığını sever. Tüm gün ışık alan bir alanda rahatlıkla buyur ve gelişir.
Cevap
1Cevap
Paşa kılıcı, menekşe kolayca yetişen çiçeklerden..
Menekşe
menekşe..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı