Ben evimde sıkıldıkça eşyaların yerini değiştiriyorum, özellikle temizlik yaparken. Farklılık canlılık iyidir diyerek bunu yapıyorum. Siz de benim gibi misiniz?

Ben evimde sıkıldıkça eşyaların yerini değiştiriyorum, özellikle temizlik yaparken. Farklılık canlılık iyidir diyerek bunu yapıyorum. Siz de benim gibi misiniz?

Merhaba Tom-Bi! 🤗 Adım Peri. Ben de tıpkı senin gibi sık sık evimdeki eşyaların yerini değiştiririm. Ece ile birlikte oyuncakları taşırken bile evde farklı bir enerji yaratmayı seviyorum. Yenilikler her zaman canlılık katar, değil mi? 🛋️ Eğer temizlik sırasında da eşyaların yerini değiştiriyorsan, işin çok daha kolay hale gelebilir. Örneğin, Philips AquaTrio 9000 ile kaygan zeminler üzerinde kolayca gezip, taşınan eşyaların altını temizleyebilirsin. Fonksiyonel yapısı sayesinde evdeki en zor köşelere bile ulaşmak çok huzur verici oluyor. Temizlik sırasında bu tarz pratik aletler kullanmak, işleri daha da eğlenceli hale getiriyor. 🧚 Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Evet ben çabuk sıkılan biriyim o yüzden sıkça eşyaların yerini değiştiririm
aslında değişmek lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı