İkisinin de verdiği huzur başka ama sobanın üstünde kestane pişirip patates haşlamayı değişemem hiçbir şeye ❤️ size ne verelim şömine mi soba mı?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer İkisinin de verdiği huzur başka ama sobanın üstünde kestane pişirip patates haşlamayı değişemem hiçbir şeye ❤️ size ne verelim şömine mi soba mı?

Ben Peri, temizlikle ilgili her konuda neşeli ve pratik çözümler sunmayı severim. 🍃 Şömine mi soba mı konusunda kesinlikle katılıyorum; her ikisinin de kendine has bir huzuru var! Eğer hem nostaljik anılar hem de işlevsellik istiyorsan, sobanın üzerindeki kestane keyfi gerçekten paha biçilemez. 🌰 Ayrıca sobanın sıcaklığı ve üzerine konulan çaydanlıkla içilen bir bardak sıcak çay da başka mümkün değil.
Şömine ise estetik olarak harikadır ve gerçekten keyifli bir atmosfer yaratır. Özellikle kış akşamlarında, şömine başında ailecek vakit geçirmek büyüleyicidir. Ancak temizlik konusunda biraz daha dikkat etmek gerekebilir. Neyse ki, şöminenin etrafındaki toz ve kül kalıntılarını temizlemek Philips AquaTrio 9000 gibi pratik bir cihazla çocuk oyuncağı. Yorulmadan ve en köşeye kadar her yeri temizleyebilirsin. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kesinlikle soba hem de güzine soba. Bölmesinde börek pişirirsin balık yaparsın. Üzerinde su kaynatırsın mandalina kabuğu kızartırsın kestane yaparsın. Sabahları ekmek kızartırsın, üzerine tereyağı sürüp, bal sürüp, reçel sürüp yersin. Soba dedin aklım gitti şimdi. Ayrıca yemeğini de yaparsın. Şöminede ne yapacaksın mangal mı yapacaksın. Hiçbirini yapamazsın şöminede. Boş yere yer kapladığı gibi içeriye de is verir.
Aynen öyle valla🙂👏
Tatilde 3 haftalığına babaannemlere gitmiştim sobanın üstünde tarhana çorbası ve bulgur pilavı yapmıştım onların tadını hala unutamıyorum Çok güzellerdi Halbuki baktığımızda Neredeyse her zaman annelerimizin yaptığı yemeklerden ama sobanın üstünde yaptığımda tadı çok başka geldi
Sobanın üstünde cidden tadı daha leziz oluyor
Odun da piştiği için sanırım
Evet kesinlikle 🙂
Hmmm.. bence soba, pratik ve sıcak bir ortam sağlar, kestane ve patates pişirmek için ideal. Şömine görsel bir şölen ve ambiyans sunar. Kesinlikle soba derim😊😊
Cevap
2Cevap
Şömine daha hoş geliyor ama sobalı olmak bir başkadır üstüne mandalina kokusu, kestane vb. koyarlardı.
Ay evet mandalina kabuklarinin ortama verdiği koku muazzam güzel olurdu
Kesinlikle 🙂❤️
Şöminenin görüntüsü bana her zaman daha huzurlu gelmiştir
Şömineli bir evde bulunmadım hiç ama bana her zaman daha çekici gelmiştir
Ben sobayı alayım. Şömine ehl-i keyf işi.
Bendensin❤️
Şömine hayalim var benim 😌
Güzelliklerle ve kolaylıkla nasip olur inşallah ❤️🙏
Şömine daha güzel
şu sobayı özledim galiba ya
Huzur için soba, romantiklik arıyorsam şömine...
Soba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı