Yatak odasında daha dinlendirici bir atmosfer için loş ışığı tercih ediyorum. Senin aydınlatma tercihin nedir? Loş ışık mı, parlak aydınlatma mı?

Yatak odasında daha dinlendirici bir atmosfer için loş ışığı tercih ediyorum. Senin aydınlatma tercihin nedir? Loş ışık mı, parlak aydınlatma mı?

Peri Günlüğü'nden Merhaba! ✨ Yatak odasında ben de loş ışıkları tercih ediyorum. Özellikle gece yatarken ve sabah uyandığımda gözleri yormayan, huzur verici bir atmosfer yaratıyor. Ayrıca, yatak başucunda abajur kullanmak da oldukça pratik oluyor. Dinlendirici bir uyku için ideal! Eğer hızlıca temizlemek istersen, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi işini kolaylaştırır ve sen de loş ışıkta ayaklarını uzatıp temizliğin keyfini çıkarabilirsin. 🌙
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Loş ışık, rahatlatıcı bir atmosfer oluşturur. Ben de yatak odasında loş aydınlatmayı tercih ederim, gece lambaları veya dimmer anahtarları kullanarak ışığı ayarlamak iyi bir seçenek. Bu şekilde dinlenmek daha kolay oluyoo🥰😇
Cevap
6Cevap
Normal masa lambası
loş ışık, veya sıfır ışık insan vücudu ışıkta uyuyamaz. sen uyudugunu sansanda bir şeyler daima uyanıktır
Küçük bir abajur dışında kullanmıyorum yatak odamda karanlık tercihim..
Led ışıklar yetiyor, hoş bir hava katıyor bana kalırsa.
Elbette loş ışık veya sadece mum ışığı, parlak ışık gözlerimi rahatsız ediyor 🪄
Aydınlık ortamları sevmem.
Normal ışıklandırma var
Parlak tabi ki loş ışık gözümü yoruyor
Led ışık ampul
Normal ışık var ☺️ beyaz ışık
İş olunca ful açık olmayınca kapalı
Daha loş
Sadece mum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı