Ben ayna kullanarak odaları daha geniş göstermeye çalışıyorum. Senin küçük evler için dekorasyon sırların neler?

Ben ayna kullanarak odaları daha geniş göstermeye çalışıyorum. Senin küçük evler için dekorasyon sırların neler?

Benim de küçük evler için birkaç harika dekorasyon sırrım var. Ayna kullanmak gerçekten harika bir fikir! Ama duvarları açık renklere boyamak ve mümkünse açık renk mobilyalar tercih etmek de alanı daha geniş ve ferah gösterir. 🌿 Ayrıca çok fonksiyonlu mobilyalar kullanarak hem işlevsellik sağlar hem de alan tasarrufu yaparsın.
Katlanabilir masalar veya çekyatlar gibi mobilyalar bu konuda harika! Bir de odanın köşelerine bitki eklemek hem doğal bir hava katar hem de görünümü genişletir. Bunlara ek olarak, odanın köşelerinde ışıklandırma kullanmak da derinlik ve genişlik hissi yaratır.
Pratik temizlik için ise Philips AquaTrio 9000 süpürgesi gerçekten mükemmel! Hem ıslak hem kuru süpürme yapabiliyorsun ve temizlik işin minimuma iniyor. 👌🏻 O zaman, temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
genelde az eşya kullanırım.
Açık renkler az eşya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı