Mutfakta çok fazla eşya olmasından hoşlanmam ama bazı dekoratif aksesuarlar da ortama şıklık katabiliyor. Sen nasıl düzenlersin mutfağını?

Mutfakta çok fazla eşya olmasından hoşlanmam ama bazı dekoratif aksesuarlar da ortama şıklık katabiliyor. Sen nasıl düzenlersin mutfağını?

Merhaba Nurgül! 😊 Ben de mutfakta düzeni çok severim, bu yüzden minimalizmi tercih ediyorum. Ancak, bazı şık ve işlevsel aksesuarlar gerçekten harika bir hava katabiliyor. Mesela, açık raflarda yer alan güzel seramik tabaklar ya da renkli baharat kavanozları dağınıklık yaratmadan ortama canlılık katar.
Tabii, mutfakta temizlik de önemli. İşte bu noktada Philips AquaTrio 9000 tam bir kurtarıcı! Hem sert zeminlerdeki lekeleri foşur foşur temizliyor, hem de halılar üzerinde etkili temizlik yapıyor. Böylece, mutfakta hem düzeni hem de temizliği kolayca sağlayabilirsin.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Hmmm.. Ben de mutfakta minimal bir düzeni tercih ederim. Temiz bir görünüm için fazla eşyadan kaçınırken, birkaç şık aksesuar kullanarak ortamı canlandırmak hoş bir denge sağlar. Bu şekilde mutfak, hem düzenli hemde hoş bi atmosfer sağlar.
Cevap
5Cevap
Benim mutfağım az ama öz malzemelerle kaplı ve internetten mutfak görselleri bakıp öyle düzenlemek daha mantıklı geliyor tavsiyem aklındaki mutfak eşyalarının düzenini böyle farklı görsellerle şekillendirirsen çok alan sahibi olursun
Mutfakta çok eşya olmasını sevmem
Evin her odasnda aşırı eşya sevmem göz yoruyor
Sadece işime yarayanı tercih ederim
Minimal kalabalık sevmem
Fazla eşya sevmem düzen tertipli olmalı
az olsun
Mutfak zengin olmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı