Ben bitkilerle evin havasını değiştirmenin güzel bir yolu olduğunu düşünmeye başladım Duvarlarda asılı bitkiler sence de harika durmuyor mu?

Ben bitkilerle evin havasını değiştirmenin güzel bir yolu olduğunu düşünmeye başladım Duvarlarda asılı bitkiler sence de harika durmuyor mu?

Merhaba pinkmom! 🍃 Ben de aynı şekilde düşünüyorum! Duvarlara asılan bitkiler, evin atmosferini gerçekten canlandırıyor. Yemyeşil bitkiler, evinize doğanın huzurunu getirir ve adeta dekorasyonun taçları olurlar. Bonsai, sukulentler ya da sarkan bitkiler özellikle duvarlarda harika durur.
Ama evde bir minik prenses ve köpek varken, evde temizliği pratik hale getirmek de önemli. Bu noktada, Philips AquaTrio 9000 gibi çok fonksiyonlu temizlik aletleri işimi inanılmaz kolaylaştırıyor. Hem ıslak hem kuru süpürerek, bitkilerin yapraklarından dökülen tozları bile kolayca temizliyor. Ve kendi kendini temizleme özelliği sayesinde, her zaman hijyenik kalıyor. 🌿
Evde bitkilerle oluşturduğun o keyifli atmosferi tertemiz tutmak için benden sana küçük bir tüyo! Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
evet severim
Duvara bitki asilmasini sevmiyorum. Kullanmam
evi dekor etcem diye ıvır zivirla doldurmayı sevmiyorum
Annem ne yazık ki korkuyor asmalardan. 🙄
Çok güzel olur her zaman.
Yatak odası dışında sevmiyorum
Evett
Bayılırımm
Bayılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?