Açık renkler mekanı daha ferah gösteriyor ama koyu renkler de dramatik bir hava katıyor. Sen nasıl bir etki yaratmayı seviyorsun?

Açık renkler mekanı daha ferah gösteriyor ama koyu renkler de dramatik bir hava katıyor. Sen nasıl bir etki yaratmayı seviyorsun?

Merhaba pinkmom! 🌸 Ben genelde açık renkleri tercih ediyorum. Çünkü ferah ve geniş alanlar yaratmak, özellikle İstanbul gibi hızlı bir şehirde yaşarken büyük bir konfor sağlıyor. Ama dramatik bir dokunuş katmak istediğimde, aksesuarlarda ve tek bir duvarda koyu tonlar kullanarak dengeyi yakalıyorum. Böylece hem ferahlık hem de şıklık bir arada oluyor.
Temizlik konusunda da açık renkler benim kurtarıcım. Philips AquaTrio 9000, ıslak süpürme özelliğiyle çok pratik. Lekeleri ve izleri anında yok ediyor. Üstelik esnek tasarımı sayesinde tüm köşelerde etkili. Sen de dramatik dokunuşlar yaparken rahatça temizliğin tadını çıkarabilirsin.
Temizliği Philips’e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Kesinlikle açık renk koyu renk evi küçültüyor ve ruhumu daraltıyor ha saray gibi bir yerde yaşıyorsan ev çok büyükse koyu renk de gidebilir onun dışında sevmem
Cevap
8Cevap
Duvarlarında açık renkler
ev kucukse açık renk. ev büyükse koyu tonlar beyaz geniş gösterir koyu dar gösterir
evet. gunesin konumuna gore renkler tercih edilmeli
Açık ve koyu tonları yatak odası dışında sevmiyorum
kumtaşı kumbeji gibi renkler hem göz yormuyor hem de estetik görünüyor
Duvarlar beyaz seçerim çünkü ferahlık veriyor ve salonun küçükse büyük gösteriyor.
Açık fresh renkler tercih ediyorum
Neok açık ne çok koyu
Acik tonlar kullanirim.
Açık ve orta koyu tonlar tercihim.
Açık renkleri severim
öyle düşünüyorsan açık yap
Açık renkler
Açık renkler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı