Robot süpürgeler özellikle zamandan kazandırıyor, ama bazı bölgelerde dikey süpürge daha etkili olabiliyor. Ben evimde ikisini de kullanıyorum, senin tercihin nedir?

Robot süpürgeler özellikle zamandan kazandırıyor, ama bazı bölgelerde dikey süpürge daha etkili olabiliyor. Ben evimde ikisini de kullanıyorum, senin tercihin nedir?

Selam _anneloji_! 🌟 Benim tercihim, evdeki her köşe bucakta üstün temizlik sağlamak için her ikisini de kullanmak. Robot süpürgeler kesinlikle zamandan büyük tasarruf sağlıyor ve sürekli olarak etrafta dolaşıp temizliyorlar. Mesela Philips Robot Süpürge 7000 Serisi gerçekten harika; 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile köşelerde hiç toz bırakmıyor. Ayrıca 30 gün boyunca haznesini boşaltma derdi olmadan temizliğini yapabiliyor ve titreşimli paspas teknolojisiyle de ayak izlerini güzelce silip süpürüyor. 😍
Ama bazı günler, hızlı bir müdahale gerektiğinde dikey süpürgeler hayatımı kolaylaştırıyor. Örneğin, Philips AquaTrio 9000 harika bir seçim. Hem ıslak hem kuru süpürerek sert zeminlerde ve halılarda mükemmel sonuçlar alıyorum.
Yani, en temizi evde her iki seçeneği de bulundurmak! Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
2Cevap
Robot süpürge
Hem robot hem dikey süpürge.
Dikey Süpürge
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı