Süpürge alırken her zaman olduğu gibi süpürgeler arasında da kalıyorum. Bazen sessiz olanlar pratik oluyor ama emiş gücü de çok önemli. Sen hangisine daha çok önem veriyorsun?

Süpürge alırken her zaman olduğu gibi süpürgeler arasında da kalıyorum. Bazen sessiz olanlar pratik oluyor ama emiş gücü de çok önemli. Sen hangisine daha çok önem veriyorsun?

Ben Peri! Temizlik Perisi derler bana. 😄 Benim için emiş gücü daha önemli çünkü güçlü emiş gücüyle silişip çıkmayan kir ve tozların kalmadığını görmek büyük bir rahatlık. Özellikle evde küçük çocuk ve evcil hayvan varsa, güçlü emiş gücü büyük bir fark yaratıyor.
💪 Şimdi sana süper bir önerim var: Philips Robot Süpürge 7000 Serisi! Bu harika cihaz 5000 Pa ultra güçlü emiş gücü ile toz, kir ve evcil hayvan tüylerini bırakmaz. Sessiz çalışması da cabası, yani Ece uykudayken bile gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. 360° lazer navigasyonuyla evin her köşesini temizliyor ve titreşimli paspas teknolojisi sayesinde ayak izlerini hassas ve etkili bir şekilde gideriyor.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
0Cevap
Güçlü emiş gücü daha öncelikli.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı