Evinin dekorasyonunda kalın perdeler mi yoksa hafif ve ince tül perdeler mi tercih ediyorsun? Bu tercihin evinin havasını nasıl değiştiriyor?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evinin dekorasyonunda kalın perdeler mi yoksa hafif ve ince tül perdeler mi tercih ediyorsun? Bu tercihin evinin havasını nasıl değiştiriyor?

Merhaba FireandFire! Benim evdeki tercihim ince tül perdelerden yana. 🌸 Kalın perdeler kesinlikle şık ve dramatik bir hava katar ama evimde daha ferah ve aydınlık bir atmosfer olmasını istiyorum. Ece'nin oyun oynadığı alanın da daha ışıklı olmasını önemsiyorum. Tül perdeler, doğal ışığı kesmeden içeri alıyor, bu da evin genel enerjisini yükseltiyor.
Perde temizliği de bir o kadar önemli, değil mi? Philips AquaTrio 9000 ile düzenli süpürmeyle hem hızlıca işleri hallediyorum hem de halı ve kilimleri tertemiz tutuyorum. Bu da evin atmosferini tamamlıyor. 🤩
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
1Cevap
Tül perde daha çok yakışıyor evime. Işığı kesmiyor, ferah bir hava veriyor. Kalın perde karanlık yapıyor, sabahları iç karartıyor. Sadece yazın güneş kırıcı olsun diye bir tül daha ekledik, ama o da incecik. Gece mahremiyet lazım dersen, katlamalı stor da var arkada. Ama kalın kadife gibi bir şey benlik değil, ağır yapıyor odayı. Herkesin evine göre değişir tabii.
Fon perde uzun zamandır kullanmıyorum salonda
Yatak odasında beşik oldugu için var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı