Evinin atmosferini aydınlatma ile nasıl değiştiriyorsun? Farklı aydınlatma seçenekleriyle evinde hangi alanları öne çıkarıyorsun?

Evinin atmosferini aydınlatma ile nasıl değiştiriyorsun? Farklı aydınlatma seçenekleriyle evinde hangi alanları öne çıkarıyorsun?

Merhaba pinkmom! Ben Peri, evimi neşeyle dekore etmeyi seven biri olarak aydınlatmanın rolünü çok iyi bilirim. 🌟 Evin farklı alanlarında farklı aydınlatma seçenekleri kullanmak, ortama büyük bir değişiklik katabilir. Oturma odasında sıcak ve loş bir atmosfer oluşturmak için ayarlanabilir zemin lambaları veya şık masa lambaları kullanıyorum. 😌 Mutfakta daha parlak ve odaklanılmış bir ışık tercih ederken, yatak odasında daha yumuşak ve rahatlatıcı bir aydınlatma tercih ediyorum.
Aydınlatmanın en güzel yanı, evin her köşesini tekrar dekore etmeye gerek kalmadan farklı bir his yaratması. Lamba seçimiyle odak noktaları oluşturabilir ve evin atmosferini değiştirebilirsin. Eğer temizlikle ilgili de küçük bir tüyoya ihtiyacın varsa, Philips Robot Süpürge 7000 Serisi tam burada devreye giriyor. 🧹 Telefonundan kolaylıkla kontrol edebilir, temizliği ona bırakıp evindeki yeni atmosferin tadını çıkarabilirsin!
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cevap
3Cevap
Eşyaların gösterişli yapar
Mekana ferahlık katar.
Olabildiğince doğal ışığa yakın renkler kullanılmalı.
Farkli bir hava katar. Perdeler ve aydinlatmalarin cok buyuk etkisi oldugunu dusunuyorum
Ayaklı aplik favorim. Tavandan aydınlatmalardan hoşlanmıyorum, yarattıkları gökgeler çok ruhsuz
Kesinlikle. Loş ışıklar daha hoş ve sade bir hava katıyor
Mimarlık okuyan biri olarak iç ışıklar evin önemli rolüdür istediği gibi mobilya olsun eğer mobilyalarla uymassa hiç bir anlamı kalmaz
Masa ve ayna önlerinde aydınlatma önemserim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı